Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz tez jest caly czas marudny ale temp nie ma na szczescie
I az sie bidulkowi lepiej zrobilo

no widzisz Bodzia, u Ciebie tydzień wcześniej, u mnie tydzień później i wszystko się wyrównałoNo to już wsio jasne..I ldaczego jestem płaczliwa i marudna..i dlaczego wyjazd do zoo dla mnie średni udany..@ przylazła tydzien wcześniej wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

jest kochany i bardzo cierpliwy w chorobie:-( a ja żałuję każdego straconego dnia, kiedy nie może wyjść na dwór
no trudno, przeżyjemy jakoś:-( ale myślimy nad skróceniem pobytu i wyjazdem w połowie tygodnia, zanim u Mili choroba się nie rozwinie (bo że będzie chora to jakoś nie wątpię) - najlepiej by było tak, żeby Maciuś podleczył się, a Mila jeszcze nie zachorowała.
.
. Oczywiście nie dała rady i mały gruchnął głową o podłogę
. No i dzięki temu, że mały jest taki ciężki to nie zdołała go całe szczęście za wysoko podnieść
. Płacz i tak był. Myślę sobie, że ze 2-3 kilo mniej i mógł gruchnąć z wyższego pułapu
.