Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Zamknięty już był zaliczony. Widzę, że zmobilizowałaś koleżankę i w końcu są suwaczki!!!!
:-)
maleństwo tylko u nas tak skromnie, he he na pierwsze bądź drugie czekałyśmy.my juz nie uzywamy. wycieramy nosek, pomagamy sobie myjac woda normalnie nad umywalka i tak ucze go dmuchac. no i super schodzi po spacerze na swiezym powietrzu, ale to raczej tylko katar moze byc aby dziecka nie rozlozyc.a wiecie co i lekarka powiedziała- żeby przy odciąganiu glutków z nosa nie używać już fridy czy gruszki, bo tworzy się za duże ciśnienie i pękają naczynka ( czy jakoś tak) przez co kataru jest jeszcze więcej. Teraz ( jak już dzieci są mobilne a nie leżą jak kłody) tylko sól fizjologiczna do noska , np tetrisalE i wycierać. Wypłukiwać i wycierać, itd.
ja tez i mam, tylko w odwrotnej kolejnosci, heheainah gratuluje ja zawsze marzyłam o parce
wzazwyczaj okolo godziny raz albo dwa razy po pol. mial taki okres ze sypial 20-30min dziennie...Ile śpią Wasze dzieci w dzień?

wieksza?? oni na mega chudziakow szyja i zawsze musialam kupowac wiekszy rozmiarOlcia na str coccordillo sa kombinezony modele ubiegloroczne grubo ponizej 100zl...jeden taki super za 59zl, moze tam zagladnij? Oni maja rozmiarowke troche wieksza.
Buziaki dla Was i milego dnia!