aluśka :)
Listopadowa mama '07
Tasiulka, Olcia witajcie wśród nas :-):-)im nas więcej tym weselej;-)
więc już jej dalej nie uświadamiałam;-)
poza tym moja siorka urodziła w lutym tego roku wiec Amanda już miała kontakt i z rosnącym brzusiem i maluszkiem
ale jak widziała że moja siorka karmi małego to pchała mi się na kolana i wołała że ona też chce cysia albo jak widziała że jest brany na ręce to ona też chce jak to mówi " luli la";-) przypomniały jej się noworodkowe czasy
Moja córeczka jak jej powiedziałam że mam dzidziusia w brzusiu stwierdziła :" ja też mam dzidzi" pokazując na swój brzuch;-) a jak jej tłumaczyłam ze nie ma to odrzekła "to bede mieć"Tak się dziś zastanawiałam- jak myślicie czy dzieci - takie młodsze 1-2 latka - czują, że ich mama jest w ciąży? Bo mój synek skończył 16 miesięcy i od tygodnia zrobił się wielką przylepą. Dziś zgoniłam to na katar i podwyższoną temp., ale zaczęło się to jakoś przed świętami a wtedy był zdrowiutki jak rybka. Ciekawe. A jak wasze pociechy zareagowały na wieść o rodzeństwie?
więc już jej dalej nie uświadamiałam;-) poza tym moja siorka urodziła w lutym tego roku wiec Amanda już miała kontakt i z rosnącym brzusiem i maluszkiem

ale jak widziała że moja siorka karmi małego to pchała mi się na kolana i wołała że ona też chce cysia albo jak widziała że jest brany na ręce to ona też chce jak to mówi " luli la";-) przypomniały jej się noworodkowe czasy
no i jakoś sobie nie wyobrażam z nią wizyty bo o tej godzinie to już jest marudna
poza tym opowiadała by potem tatusiowi co to mi pan doktor wkładał miedzy nogi przy usg więc wolę tego uniknąć bo jak się rozgada to i sąsiedzi będą wiedzieć i dzieci w piaskownicy
huuurrraaaa
no i dzisiaj chciałam załozyc dzinsy i niestety za małe
Jakbyscie miały jakis pomysł na to, to z góry wam dziekuje.A poza tym kolorowych snów.