Antylopka
Potrojna mamuska
właśnie z tego co pamiętam to te seria była tańsza od normalnych staników - każdy kosztował poniżej 100, chyba około 80 złotych. jeden kupiłam w ciąży i porodzie też mi świetnie służył, z tym że do karmienia wygodniejsze były z odpinanymi miseczkami. One są bardzo wygodne, ale nie mają usztywnianych miseczek (bo własnie dzięki temu są elastyczne. Nosiłam 75 D i E i dobrze podtrzymywały biust, ale sama musisz przymierzyć i zobaczyć.ja musze sobie kupic jakis dobry stanik mam 75D teraz bo z c to mi cycki wylatuja ale ja potrzebuje kurcze szerszy pod biustem - produkuja takie bo nie moglam znalezc. wszedzie tylko 75 gora :/ a w triumpfie sa takie wieksze obwody ?? i w jakich cena ch mniejwiecej ?? duzo dalas za tamten bella mama ??

najgorsze są te boleści głowy wrrrr
jak nie szkoła to szkolenie
Wczoraj dla relaksu pojechaliśmy do Małego Zoo za Lublinem potem do MC Donalda na frytki ;-) a później do znajomych dziś siorka z maluszkiem mnie odwiedziła ale niestety żadnych zdjęć nie zrobiłam bo zapomniałam akumulatorki po wczorajszej wizycie w zoo naładować . W szkole jakoś leci pomału chociaż z racji końca semestru trzeba ocen nałapać więc co zjazd to egzamin w tamtym tygodniu zaliczyłam dwa przedmioty na 4 (z fizykoterapii i chemii) kolejne dwa już za tydzień (12-13.06) z kosmetologi i dermatologii