Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
współczuję bólu głowy oby szybko minałjejku znowu boli mnie bańkanajgorsze są te boleści głowy wrrrr

łącze się w bóluhej hello
niedobrze mi
jutro z rana popisze bo już jestem dzisiaj nie do życia.

super że już w domciu i że ten krwiak się już wchlonałcześć dziewczynki po długiej nieobecności w końcu jestem....
byłam w szpitalu bo jak się okazalo mialam krwiaka, a u mnie wypuszczają dopiero jak mija 7 dni bez plamienia....
więc poleżalam sobie trochę, ale na szczęście krwiak się wchlonął i już na spokojnie jestem w domu, dziś byłam też u lekarza na konroli czy aby napewno nie ma plamień i wyszlo, że wszytsko ok, tylko, że niestety będę musiała iść na test Pappa i kurde mam nadzieję, że będzie wszystko ok...........

odpoczywaj dużo

ps. a co to takiego?
mi zostały staniki po ciąży z Amandą he he bo jak końA ja staniki właśnie kupuje w moim rodzinnym andrychowie, jak do rodziców przyjeżdżam,
kobieta ma hurtownie bielizny i ten sam towar co jedzie potem do triumf i innych firmowych, tylko jeszcze bez metek, i dziś za 3 staniki zapłaciłam 90 zł....
już od kilku lat po nie do niej jeżdżę, dopasowane idealnie, piorę w pralce, nic się nie niszczą, kolory nie szarzeją, z koronkami nic się nie dzieje, i dla mnie są idealnie dopasowane, jak dziś zdjęłam ten C i ubrałam D to tak mi było jakoś lekko![]()
czylam karmić piersią to biust powrócił do rozmiaru z przed ciąży i stały się na mnie za duże a teraz są jak znalazł

jakoś muszę ten czas znaleźć ;-)Aluśka jak ty znajdujesz na to wszystko czas?Gratuluję zaliczenie przedmiotów na 4! Oczywiście będę trzymać kciuki za kolejne
Musze ci kochana napisać, że wyglądasz FANTASTYCZNIE! A Amanda piękna dziewczynka
Oczywiście podobna do mamusi
![]()
fajnie że zakupki stanikowe udaneNo ja kupiłam sobie staniki już do kobiet karmiących i w nich też w ciąży będę chodzić bo stwierdziłam że i tak niewiem ile pochodzę póżniej czytaj ile będę karmić więc wykorzystam je teraz też , chociaz nie wiem czy będą pasować ale z reguły jeszcze się rozciągają a kupiłam ciut za duże ale tylko ciut hehe . Byłam w triumphie ale nie podobały mi się jakoś i poszłam do atlantica i tam wydawały mi sie jakoś bardziej przyjazne skórze , milsze w dotyku i zapłaciłam mniej niż w triumhie .

super, że już okcześć dziewczynki po długiej nieobecności w końcu jestem....
byłam w szpitalu bo jak się okazalo mialam krwiaka, a u mnie wypuszczają dopiero jak mija 7 dni bez plamienia....
więc poleżalam sobie trochę, ale na szczęście krwiak się wchlonął i już na spokojnie jestem w domu, dziś byłam też u lekarza na konroli czy aby napewno nie ma plamień i wyszlo, że wszytsko ok, tylko, że niestety będę musiała iść na test Pappa i kurde mam nadzieję, że będzie wszystko ok...........
z normalnymi to raczej mały wybór, powyżej rozmiaru 75 D (z E już bywa problem) natomiast ciążowe i karmiące sąantylopka nie wiesz czy wieksz epo dbiustem maja ?? ja musze do galerii az jechac do triumpfa
nie kupuj w necie, bez przymierzeniaNo Kaczucha super, że jesteś bo już mnie martwiła brak odpowiedzi na moje wiadomości
A co myślicie o takim staniku:
Biustonosz CIĄŻOWY i do KARMIENIA - ALLES II 75D (1060613099) - Aukcje internetowe Allegro
Też muszę sobie jakiś zakupić a biorąc pod uwagę duże rozmiary to usztywniany stanik raczej odpada.
Mamolka wracaj szybko na nogi a póki co relaks i odpoczynek![]()
w triumphie nie były uniwersalne, tylko np. 75-80 d-eAntylopka pisałaś o biustonoszu "rosnącym" czy taki biustonosz kupuje się w rozmiarze uniwersalnym?? Znalazłam taką aukcję na allegro:
Biustonosz CIĄŻOWY-NATURANA 80 BCD - rosnący !! (1062998094) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko nie wiem czy do rozmiaru F "urośnie"...
oj wspólczuję bólu plecków oby szybko przeszedł ..poprostu przezierność wyszła mi dziś 2,2, niby w normie, ale przy górnej granicy i dla pewności za tydzien ide znowu na usg i wlasnie na to badanie z krwi, zeby zobaczyc dokladnie co i jak...
na dodatek kurde boli mnie w dole plecow az przez cale posladki :/
przynajmniej ponarzekam sobie troche u Was na to wszytsko![]()