Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Krolcia ostatnio widziałam w TV jakiś program czysta chata, tam było że nawet roztwór wody z octem (proporcje chyba 1:5) też odstrasza koty, jak co to możesz wypróbować już teraz, aha i prawda że odstrasza z daleka czyli nawet wypsikałabym na Twoim miejscu całą podłogę wokół wózka i kółka teżDziś m wraca po dwóch tygodniach wygnania i zaraz wieczorem albo najpóźniej jutro kupię psikacz i wypsikam po prostu całą zawartość na wózek i wycieraczkę. Nie będę miała zahamowań. Dowiedziałam sie, ze to działa na odległość, ze nie muszę tym pryskać bezpośrednio na wózek, wystarczy jak potraktuję koła np. Więc potraktuje tym czymś wszystkie dolne części wózka. Mam nadzieję, że w sklepie mi coś doradzą.![]()

która uusilnie próbuje się dostac do laptopa hehe

zawsze coś jest do kupienia
a z "kociarami" nie wygrasz, nie zadzieraj bo cie podrapią
Krolcia Ty napisałaś bogatszy a ja zobaczyłam slowo pomiędzy bograczem a bigosemIde jeśc
![]()
Tunia ja robilam MarcinkaJeśli lubisz śmietankowca, ten jest super, bo jest pyszny robi się szybko i latwo - i bez pieczenia. Ja zrobilam w okrąglej tortownicy ( wyszły mi dwie blachy z tych ilości ) ozdobilam na wierzchu literkami dr,oetkera ( Borysek ma roczek ) dolozylam świeczkę z kubusiem puchatkiem, rozyczki do okola i kolorowa posypke - wyglądał super
i smakowal pysznie.
skonczylam go robic o 14 a konsumpcja byla o 18 i byl dobry ale jeszcze lepszy jest nastepnego dnia. Blachy nie wykladalam zadną folią spożywaczą.
Wielkie Żarcie - Przepis - Marcinek bardzo łatwy i szybki
'
Lolo miał zamawiany a ja mam cały czas poczucie, że Fifi traktowany jest jak gorsze dziecko :-(

Krolcia ostatnio widziałam w TV jakiś program czysta chata, tam było że nawet roztwór wody z octem (proporcje chyba 1:5) też odstrasza koty, jak co to możesz wypróbować już teraz, aha i prawda że odstrasza z daleka czyli nawet wypsikałabym na Twoim miejscu całą podłogę wokół wózka i kółka też
a co do tortu ja będę zamawiać, problem tylko jest taki że szwagierkę mam taką która sama robi wspaniałe ciasta i może taki kupny nawet tort wybrzydzać że za tłusty że za słodki...![]()