kotkanadachu
Zaangażowana w BB
Dlatego teraz mam schiza że już od paru dni tego nie czuję
i zbliża się 17tc więc schiza mam niemałego właśnie .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam
Ależ dzisiaj mam schiza jakoiegoś![]()
![]()
![]()
Cały czas mam koszmarne myśli , gdyż parę dni temu czułam jak maluch się wierci jak leże i wygina a od paru dni nic i naszły mnie uporczywe mysli odnośnie przeszłości jak poroniłam w 17tc , no a do 17tc już niedaleko więc mam koszmarne myśli że coś jest nie tak .
Jak wam zanudzam i uważacie że smęcę to mi o tym powiedzcie . No poprostu dzisiaj mam taki dzień , eee tam od wczoraj praktycznie i jeszcze te malowanie w mieszkanku , normalnie kompletna załamka , a miało byc tak pięknie a tu takie myśli.......

więc tylko Was wszystkie pozdrowię;-)
cześć po weekendowej przerwie
tunia
ja urodziłam Matiego 7 lat temu, a ślub wzięliśmy dopiero w zeszłym roku. Nie było żadnych problemów w szpitalu, w urzędzie - ma nazwisko ojca od początku, w przedszkolu, ani w innych instytucjach. Jak chcecie to oczywiście weźcie cywilny, ale jak nie będziecie mieli ślubu to ABSOLUTNIE nic dzidziuś nie odczuje (ani Wy).
Głowa dalej boli, a senność mam jeszcze większą. Chodzę spać o 22 i wstać o 9 nie mogę
A jak wstanę to drzemka obowiązkowo ok 13
I oczywiście ból piersi w dalszym ciągu występuje. Ale może dziewczyny maja inaczej... w końcu ja to jakiś wybrakowany model jestem ;-)