Hejka:-)
Dziewczyny jak ja czuje mojego maluszka ( a czuje na pewno) to u Was na pewno tez to jest TO! Dla mnie jest to szokiem że tak predko. To sa tylko momenty najczęściej wieczorem ale nie tylko, to mnie smyrnie to mi zadrga, to tak jakby przepłyneło, niesamowite:-)
Ja dziś jakas niedospana, wypluta jestem, no ale mam jeszcze 4 dni do II trymestry więc może po mału zmęczenie odpuści
Wczoraj wieczorem pocztałam o Waszych perypetiach autobusowo-tramwajowych i mi sie dziś śniło że jechałam autobusem, złapali mnie kanary, zabrali mi dowód, potem go szukałam, nie moglam dojechać do rynku, kupe ludzi spotkałam w tym autobusie hehe, a najlepsze to jest to że tylko w śnie bo w realu komunikacja miejska conajmniej 7 lat sie nie poruszałam odkąd wyszłam za mąż, to jeżdżę autem
szwarou ten ranking babek niezły hehe

ja nie cierpie czy to w sklepie czy gdzie indziej, sory ale gdybym tak kazdej miała ustepować to sama nigdzie bym się nie dopchała

co innego jak widac napradę ledwo stojacą to tak

Ten pierwszy typ najcześciej spotykany, jak najbardziej realny

Ostatnio zluzowała mnie sytuacja apteczna. wchodze pierwsza za mną babcia (przyjechała na rowerze) weszła pare sekund za mną, ja juz przy okienku a ona wchodzi do apteki, drzwi jeszcze nie zamkneła i krzyczy co chce kupić i wcisk przede mną ja oczy

i farmaceutka też

ale luzzz, jak widać babcine hamstwo tez wszechobecne