• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hej :-)
Dzis sie czuje troche lepiej niz wczoraj, ale nadal chora. Ale oby to szlo w dobrym kierunku :-) Hm dzis 13 tydzien - czy to juz 2 trymestr? Ja sie jeszcze czuje paskudnie i nie mam sil, ale fajnie dobrnac do tego 13 tc. :-) Oby przyszla ta energia, o ktorej mowicie...

Wczoraj sie naczytalam o porodach na wesolo i mezowi cytowalam co zabawniejsze fragmenty :-D Ma chyba mnie juz troche dosc hehe ;-) Super temat :-)
Przez to snilo mi sie w nocy, ze jestem w szpitalu i podaja mi kroplowki i daja jakies tabletki, a ja nie moge zrozumiec, po co je dostaje :baffled:

Szwarou fajny link :-)

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!!! :cool2:

reklama
Otóż to. Wierzę, że dobro powraca. Ja dziś Tobie, Ty jutro mi i świat będzie lepszy ;-)

A co do ruchów dziecka to się doczekać nie mogę aż tak bezwzględnie i bez wątpliwości będę je czuć i będę wtedy wiedziała, że z małym wszystko w porządku.

ja tak samo czekam na ruchy dzieciątka, i tu jest coś czego nie rozumiem dziecko ma już 7,6 cm a to dpiero 13 tc, a tu wszedzie na necie podaja że dziecko ma 6cm :baffled: no to czekam dalej

I znowu zazdrość mnie zżera. Ja nie czuję jeszcze ruchów, a może nie wiem, że to jest to;-) Co do II trymestru lenistwo rzeczywiście mija, bo robię generalne porządki. Nie wiem co mnie naszło. Za to dłużej śpię. /budziłam się nawet ok 6, a teraz wcześniej niż 9 nie wstaję.

Dziś mam ochotę na spotkania ze znajomymi. Muszę zadzwonić, czy są w domu. I pojadę moim autkiem. Całe szczęście, że mam ten pojazd, bo inaczej byłabym uziemiona. Na żadną komunikację publiczną liczyć nie mogę. I nie myślcie, że mieszkam na jakiejś głębokiej prowincji. Tak to już jest w naszym kraju. Podobno nie opłaca się, a jak zakłąd padnie, to prywaciarz od razu to wszystko przejmie. Lepiej żebym o tym nie pisała, bo tylko się denerwuję. Więc ja dodam coś od siebie. Nie przejmujcie się tak, że nie macie miejsca, cieszcie się, że w ogóle możecie sie przemieszczać.

Uszy do góry missiiss:) myślisz że pogoda jest dzisiaj przypadkowo taka ładna??:)to znak, że to dobry dzień;D wszystko jest ok:) trzymamy kciuki z bąbelkiem za Was&&&

Missiiss będzie dobrze! Trzymam &.

A mi się dziś udało z zakupami przez allegro :) W zeszłym tyg zamówiłam sobie 3 bluzki. Ale nastąpiła pomyłka i przyszły mi 4 bluzki o czym mnie sprzedawczyni uprzedziła wcześniej telefonicznie, że pomyliła adresy- no i mąż się zlitował i dopłacił za tą ekstra bluzkę :) Ogólnie żadnego interesu na tym nie zrobiłam, ale mam o jedną bluzkę ciążową więcej :)))

Jaki dobry mąż. Swoją drogą to niezły sposób, żeby postawić panów przez faktem dokonanym;-) Sama na zakupy pojadę w przyszłym tygodniu, jak tylko moja siostra skończy sesję. Muszę coś kupić, bo bieda. Jeszcze trochę, to tylko w koszulach nocnych bedę mogła chodzić.

reklama
missiiss nasze kciukasy też zaciśnięte:tak:
czekamy na relację po powrocie!

właśnie spałaszowałam 100 kg czereśni i zaraz pęknę:baffled: ale pyszniutkie były:tak:

ja chcę rodzić w tym samym szpitalu, w którym rodziłam Mateuszka i weszłam na ich stronkę. Strasznie się ucieszyłam, bo są zdjęcia i wszystkie sale są pięknie wyremontowane - normalnie filmowy standard:-)
nadal nie pobierają opłaty za porody rodzinne, rodzenie w wannie, znieczulenie zewnątrz oponowe oraz za sale jednoosobowe:-D ( z resztą sale są jedno, dwu i trzyosobowe)

zabieram się za sprzątanie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry