• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej dziewczynki,
Ja dziś mam całkiem dobry humorek:-) Dziś wkońcu później do pracy poszłam bo miałam wizytę u gina. No i tam to dopiero przeżyłam szok, wkurzyłam się na maksa ,ja niespotykanie spokojny człowiek. A było to tak:-) umówiona byłam na 10 a przyszłam 20min. wcześniej i poprosiłam o wyniki grupy krwi (tydzień wcześniej lekarz mi nie założył karty ciąży z powodu braku tych wyników bo miały przyjść później), laska szuka tych wyników a ich nie ma więc czekam o 10;10 dodzwoniła się do laboratorium i rozmawiając z jakąś "przemiłą" panią mówi mi, że mam sobie pojechać po te wyniki gdzieś je odebrać:szok::szok::szok::szok: prawie nie padłam z szoku na ziemię, no chyba ją pogieło nie dość, że jestem spóźniona do lekarza a ona mi z takim czymś wyjeżdża. Na szczęście lekarz wystawił kartę ciąży bez krwi (aha od jakiś 20 lat wiem, że mam b+) i żeby mnie uspokoić zrobił USG.
Dalsza część dnia przebiegła bardzo dobrze w pracy pierwszy raz od 3 tyg. się obijałyśmy;-);-);-);-).
Co do przytycia ja mam 2kg na plus.

reklama
ELENA- niestety jak ciąża rozwija się prawidłowo a ty nie jesteś chora to 8 kg na bank ciebie czeka :) a po wyjściu ze szpitala będziesz na 0 :)

Mi mąż przyniósł 2 kg krówek- i to takich jakie lubię - nie ciągutki tylko takie skrystalizowane ..mniam... i jak tu ich nie jeść i tyć, jak co wejdę do pokoju to do nich kieruję kroki :(

i po co pisałaś o tych krówkach :-D teraz bede musiała isc do sklepu i kupić a akurat mecz się zaczyna :-p

Mnie założył karte ciąży bez grupy krwi, wpisał na ostatniej wizycie z ksiąeczki zdrowia dziecka. Ostatnio tez mnie mineły te badania bo byłam dawcą krwi i miałam w książeczce dawcy określona grube O rh+ także problemu nie ma:-D

to jest ta najlepsza grupa, która może iść i dla A i dla B :) gratuluje :-)
powiedzcie mi czy ciąża biochemiczna to ciąża i taka się nie liczy, bo moj lekarz nr1 mówi że ta 1 to biochemiczna była i nie ma wogóle tematu, i ze jej nawet nie widział na usg :zawstydzona/y: nic juz nie wiem czytam na necie i dalej głupia jestem :-(

czesc matki, ze sto lat mnie nie bylo ,ale nie mialam neta bo dziecko mi modem zlamalo:-) u mnie ok, dzidzia rosnie ma 7,90cm ,przeziernosc w normie kosc nosowa obecna rece nogi sztuk dwie :)

cześć babeczki

wrócilam od lekarza i wszystko suuuuuuper!!!

potwierdził, że na 100% będzie córka, więc skoro dwóch bardzo dobrych lekarzy mi to mówi to chyba można uznać za pewnik:-) - wszystko opisałam na wizytkach!
ale jestem szczęśliwa!!!

Olcia teraz nie jedna będzie ci zazdrościć córeczki :) Sukieneczki, spineczki.... ło ty szczęściaro! :)
hałabała witaj ponownie, co prawda przez to 100 lat tak wiele u nas sie nie pozmienialo :) Cieszę, sie że u ciebie wszystko dobrze a u maleństwa jeszcze lepiej :) A o płci nic nie powiedzieli??

reklama
No tak krówki krówkami a mi tu któraś dzisiaj ochotę na michałki zrobiła ;) Już mam rano zaplanowane zakupy - michałki i bułki z truskawkami :D

Zatykanie uszu dziwna sprawa ale widać normalna w ciąży :) Oj nie lubię tego...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry