• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam wszystkie nowe przyszłe mamy!:-)
Ja dziś pojechałam na zakupy i z ciekawości weszłam sobie do h&m, i dorwałam spodenki 3/4 cieniutkie, elastyczne za 30 zł!!:-D Kolor taki nie bardzo, ale i tak się cieszę, że je dostałam za taką cenę:tak:! Chwyciłam je i poleciałam cała w skowronkach do przymierzalni a tam patrzę, że to S:szok:. Myślę sobie nie wbiję się:no:... Ale zmieściłam swoje dupsko!
36_1_13.gif

reklama
dziękuję za miłe powitanie:-)
Mój termin z ostatniej miesiączki to 2grudzień,czyli 18tydzień już wybił.Płeć -oczywiście,sama widziałam,kolega,który prowadzi moją ciążę-no bo sama jej sobie nie poprowadzę:-D,widział wyraźnie,że coś tam dynda między nóżkami:-),a ja to potwierdziłam,więc jak już dwie osoby widzą,to już pewne-chłopiec.
Muszę teraz kończyć,bo trzeba coś w domu popracować z dokumentami:tak:

tak misia26,jestem położnikiem ginekologiem,przez 4lata pracowałam w wojskowym w poliklinice we Wrocku,tam też miałam staż,teraz jesteśmy z mężem na UK i pracuję w "Queensway"w Londynie,miało być tylko rok,ale ciąża wszystko zmienia i nie wiem czy po porodzie wrócę ,nie wiem też,czy urodze tutaj,czas pokaże.

jeszcze chciałam dodać,że to tutaj pomogli mi zajść w ciążę.Awogole to musze troche popracowac przy profilu swoim,sygnaturke dac,cos tam jeszcze

Ostatnia edycja:
ewwe - trzymam kciuki, zeby bylo ok!

wpadam na moment sie odmeldowac, bo jutro rano jedziemy na biwak nad jeziorko na weekend i pewnie dopiero w poniedzialek sie odezwe.

bawcie sie dobrze :-)

O widzę,że wszystkie mamusie jeszcze śpią:-)
Mnie obudził mąż właśnie wpadł do domu,śpiący i głodny,że śpiący to rozumiem,ale,że głodny?:-D,on pracuje na Accident &Emergency ,to jest oddział ratunkowy w anglii,ma o wiele cieższą pracę niż ja i w nocy o drzemkę ciężko,bo ja się rodzi dziecko na moim oddziale,to nawet nie zawsze lekarz jest potrzebny i bywało ,że nawet mnei nie budzili,bo w anglii ogólnie inaczej prowadzi się ciążę,inaczej podchodzi się do ciąży-bardziej luzowo,w tym sensie,że nie roczulają się za bardzo,ja miałam inną p-raktykę w polsce,co nie zawsze tu spotyka się ze zrozumieniem,ale to kiedy indziej Wam opowiem.
Tak więc mąż pójdzie spać,a ja dopiero jutro mam dyżur,podczas gdy on ma wolne i pójdzie dopiero na noc z niedzieli na poniedziałek-ja wtedy wrócę do domu i tak się mijamy czasami
Jak się czujecie dzisiaj? może któraś ma jakies pytanie dotyczące zdrowia,ciąży,chętnie odpowiem.
Miłego dnia życzę:tak:

dzień dobry, witam nowe grudnióweczki :) i panią doktor :-) wreszcie będą żetelne odpowiedxi na nasze pytania ;-) ja po śniadanku i po zakupach, więc mogłam na chwilkę wejść i obejrzeć co nowego ;-) ale już skwar się leje z nieba, a na mnie ostatnie spodnie dresowe już nie pasują i planuję pojechać dziś albo jutro do katowic na zakupy do sklepu mama gdzie są ubrania ciążowe :-)
także miłego dziona by ten upał nam aż tak bardzo nie dokuczał

reklama
dzień dobry, witam nowe grudnióweczki :) i panią doktor :-) wreszcie będą żetelne odpowiedxi na nasze pytania ;-) ja po śniadanku i po zakupach, więc mogłam na chwilkę wejść i obejrzeć co nowego ;-)

Ale jesteś zorganizowana, 9 a Ty już po zakupach.
ja choć wstałam o 7 i byłam już na bb, to wciąż w piżamie, zdążyłam już jakieś kreskówki obejrzeć - mówiłam Wam, że zdziecinniałam i bajki oglądam :-) to chyba wpływ ciąży:-)
myślę, że nową mamę-panią doktor zaczniemy zasypywać pytaniami, do tego jakie cudne połączenie-pani gin i przyszła mama:-)

co do zakupów, to wczoraj jak wracałam z torbą rzeczy na obiad to strasznie mnie zaczął brzuch boleć, tak jakby od niesienia tej torby i nie wiem czy dziś nosić te torby, chyba poczekam na mojego C. i pojadę samochodem, bo jak zawsze idzie się po 3 rzeczy a wynosi pół sklepu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry