• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej dziewuszki.
mąż wyskoczył do sklepu więc wpadłam sie przywitać i lecę pod prysznic a potem w końcu na zakupy!
tylko ta irlandzka pogoda mnie dobija... ale jak bym miala czekać aż się polepszy to możliwe, że przez najbliższe dwa tygodnie bym z domu nie wyszła hehe poza tym to czuje się jak na wakacjach :) choć w chłodniejszych klimatach ale za oknem mam góry, a wszędzie dookoła pełno turystów. mam nadzieję, że jutro nię będzie deszczu przynjamniej bo chciałabym sobie nad oceanem trochę pospacerować.
miłego dnia mamuśki!

reklama
A ja tez będę grudniowa mamuśką, a dokładniej Bożo Narodzeniową, bo mam termin na 25 grudnia także jeszcze troche czasu przed nami dziewczyny i życzę dużo radości w ciąży i radości z rosnącego Maleństwa :)) oby do końca.......

witam nową mamę :-D ja też mam termin na 25 grudnia, no ale zobaczymy kiedy dzidziuś zechce wyjść:-D

A ja tez będę grudniowa mamuśką, a dokładniej Bożo Narodzeniową, bo mam termin na 25 grudnia także jeszcze troche czasu przed nami dziewczyny i życzę dużo radości w ciąży i radości z rosnącego Maleństwa :)) oby do końca.......

witam nową mamę :-D ja też mam termin na 25 grudnia, no ale zobaczymy kiedy dzidziuś zechce wyjść:-D

Witam;)

witam nowa mamusie z takim terminem jak ja:)))

coś mnie głowa boli, muszę kawke sobie strzelić:P
nie przesypiam nocy bo cały czas jestem sama, moj M jak wyszedł wczoraj o 5 rano tak jeszcze go nie ma:/ ciągle w sklepie na pełnych obrotach, dzis już otwarcie, podobno tłum jak w hipermarkecie...
Coś mi forum muli...wam też?

hej dziewuszki.
mąż wyskoczył do sklepu więc wpadłam sie przywitać i lecę pod prysznic a potem w końcu na zakupy!
tylko ta irlandzka pogoda mnie dobija... ale jak bym miala czekać aż się polepszy to możliwe, że przez najbliższe dwa tygodnie bym z domu nie wyszła hehe poza tym to czuje się jak na wakacjach :) choć w chłodniejszych klimatach ale za oknem mam góry, a wszędzie dookoła pełno turystów. mam nadzieję, że jutro nię będzie deszczu przynjamniej bo chciałabym sobie nad oceanem trochę pospacerować.
miłego dnia mamuśki!

to dokładnie tak ja u nas;) szaro, buro i leje, tylko oceanu brakuje hehe

no i Tunia, jest nas 3 z tym terminem, ciekawe która ustrzeli hehehe

kurcze martwię sie bo zawsze rano, jakos koło południa serce mi tak mocno bije, takie mam momenty co napinkala mi serce i puls, potem przechodzi:/
I znowu mam to uczucie gorąca...wy też tak?

Cześć dziewuszki :)

Witam nową ciężarówkę :)

Ja dziś byłam w nocy mamę odwieźć na przystanek autobusowy bo jechała do Dublina na lotnisko o 1 w nocy. Teraz nieprzytomna chodzę bo o pierwszej to ja się zazwyczaj na drugi boczek przewracałam...

Jakieś plany na weekend?

Witajcie Dziewczyny!
Pewnie nie zorientowałyście się że ja na wczasach, bo za wiele się nie udzielałam jeszcze;) Ale przesyłam Wam pozdrowienia z Gór Świętokrzyskich! Niestety nie są to miłe wczasy, ale o tym może po powrocie...wizytę mam 17 ego, mam nadzieję że Maluszek rośnie zdrowo i nie stresuje się tak jak Mama na tych wczasach. Do zobaczenia wkrótce!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry