Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Oj tam wstawaj z tej podłogi i głowa do góryahhh dziewczyny....szkoda gadać...czuję się...zdeptana...BUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj tam wstawaj z tej podłogi i głowa do góryahhh dziewczyny....szkoda gadać...czuję się...zdeptana...BUUUUUUUUUUUUUUUUUU

no dzieci sa nieobliczalne
ale może da się jakoś na wasze odkręcić...że niby sam do takiego wniosku doszedł
...

ale żadnych ketonalów, liotonów itp bo to znieczulające już leki!
i chwilami rwą mnie biodra, aż promieniuje mi do ud zew. o mamusiu czyżbym się poszerzała
to niefajnie, bo moim bioderkom nic nie brakuje

hehe czyli na dwoje babka wróżyła,Wyczytałam dziś w Newsweeku, że "dieta na chłopaka" to obfite śniadania, a "na dziewczynkę" dużo wapnia. A jak ja jadłam obfite śniada z dużą ilością wapnia? To co - bliźniaki?![]()
magnez i potas zawiera Aspargin ( w tamtej ciąży go brałam) - jest też dobry na opuchnięcia
na obolałe nogi zagrożone żylaczkami polecam żel kasztanowy z ziaji, od lat uzywam latem, chłodząc go dodatkowo w lodówce, te z mentolem tez są fajne, można spokojnie uzywaćale żadnych ketonalów, liotonów itp bo to znieczulające już leki!
mam ten kremik z perfecty, on jest właśnie z mentolem i super chłodzi w upały, zapobiega obrzękom, ja byłam zadowolonaJa sobie łykam od paru dni Astmag Forte dwa razy dziennie po jeden tabletce i kurcze łydek zniknęły jak ręką odjął! Ale Astmag ma chyba sam magnez z tego, co kojarzę...
Kupiłam sobie dziś też krem na opuchnięte nogi z Perfecty. Zobaczymy, co to za cudo... Kremiki na rozstępy z Perfecty zaczęły nawet pomagać, więc próbuję dalej... Teściowa-pielęgniarka poradziła mi ostatnio szczypać skórę w miejscach występowania rozstępów - podobno pomagaI częściowo da się nawet zlikwidować podobno już istniejące, bo one są w wierzchniej warstwie skóry czy jakoś tak... No i mówi, żeby kremów używać, bo nawet jak nie pomogą, to będzie się miało świadomość, że zrobiło się wszystko, co się dało
![]()

no ale jak się kazało muszę robić prywatnie
no ale nie ma tego złego bo sie dowiedziałam że za te same badania ( morfologia, mocz i obciążenie glukozą 75g) zapłacę w przychodni o 20zl mniej niż w luxmedzie i że mogę sobie zabrać małą cytrynę żeby wycisnąć ją do glukozy by móc bezproblemowo ją wypić (tak mi powiedziała pani w rejestracji) ;-) także jutro z rana śmigam na badania oby wyniki wyszły prawidłowo ehh

Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jak się wkurzyłam na moje dziecko!!!
dobrze, że nie ma go i dziś nie wróci bo bym go chyba ze złości ugryzła
byliśmy teraz na wakacjach i Mati się pyta dlaczego nie kupujemy prezencików Marcelowi(siostrzeniec), Gosi (siostrzenica) i mojej siorze oraz szwagrowi. Zawsze przywoziłam im jakiś pierdół. Co roku coś. Ale tak sobie pomyślałam, że oni przecież jeszcze nigdy nawet złamanego cukierka nam nie przywieźli i w tym roku nic nie kupuję. Jakoś musiałam to powiedzieć mojemu S. przy tym małym gumowym uchu
oczywiście teraz jej wszystko słowo w słowo powtórzył! Brzmiało to tak: mama powiedziała, że już się skończyły prezenciki bo wy nam jeszcze nigdy nic nie przywieźliście nawet złamanego cukierka
zapadnę się pod ziemię...
wkurzam się tym bardziej, że on już ma prawie 8 lat!
...
, ale ciężko od kogoś wymagać, zeby miał swieży oddech o 4 nad ranem