• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Tunia ja zaopatrzylam sie w zapas rennie, i jestem mega zadowolona, jak tylko czuje ze cos jest nie tak to sobie zapodaje tabletke i pomaga, od kilku dni stosuje tez kwas mlekowy , nie trilac ale cos w tym stylu i jest duuzo lepiej, moge sobie wypic dziwne soki pomaranczowe z miaszem i nic :) a wczesniej musialam sie liczyc ze zgaga
Joamar sliczna ta sukienusia, fajnie ze material ma lejacy to nie bedziesz wygladala jak balonik chociaz z Twoim brzuszkiem mikruskiem to i przy innym materiale male szanse na gruby wyglad :)) ja uparcie szukalam w Pl sukienki z odcinanym biustem i jak przymierzalam np len czy bawelne to.... :O :O 9 miesiac
Kurcze nie dziwie sie ze tesknisz i Cie nosi, niby przywyklas do rozlaki ale teraz jest taki goracy okres u Ciebie ze maz i jego obecnosc jak najbardziej by sie przydaly:) heh pamietam jak moj siostrzeniec szedl do przedszkola :O bardziej sie denerwowalam niz jego mama :O :D i pamietam jak ja szlam do przedszkola bo wszystkie mamy innych dzieci plakaly, to sprawilo ze poczulam sie odpowiedzialna za moja mame i ja pocieszalam :D zeby nie byla smutna, potem poszlam sobie do sali spedzilam frustrujacy dzien i nastepnego moja mamcia dostala zawiadomienie ze koniecznie musza mnie przeniesc grupe wyzej :) za dojrzala bylam w wieku 3 lat :O, Julcia spokojnie da sobie rade, szkola i poznawanie nowych rzeczy sa ekscytujace :) nie pamietasz?? :)

reklama
joamar śliczna sukienka. ja też wczoraj kupiłam sukienke na wesele - odcinaną pod biustem ale niestety cała czarna. ogólnie fajna i na pewno przyda się po ciąży, a właśnie o to mi chodziło. tylko butów nie mam hehe

dzieki za miłe słowa:-)
Salomii, bardzo mnie pocieszyłaś:tak:
Ja mam nadzieję, że już za około tydzień, sprawdzę jak to jest w trakcie i po baraszkowaniu, ale w sumie za bardzo to mi się jakoś nie chce. Może jak M. przyjedzie to zmienię się w demona seksu:-p:-p:-p.
Jeśli, każdy opisuje, że coś jest nie tak to u mnie jedyne czym mogę się poskarżyć to, że w ostatnich kilku dniach jak chce mi się strasznie siku to idę i muszę tak jakby wyciskać i się męczyć, żeby coś poleciało.
Aha wiecie może czy żeby kupić żelazo trzeba mieć receptę??

Tunia - Nie wiem czy dobrze przekleilam link - sukienka srebnoszara? Mi sie podoba zwlaszcza ta jasniejsza, lubie proste sukienki bez wielkich udziwnien. Nie podoba mi sie za to naszyjnik do niej - zalozylabym cos srebnego krotszego, tak na dekolcie by tylko bylo i nie wchodzilo na material.

Joamar piekna sukienka, nada sie na wiele okazji.

Gosia gratulacje, ze w koncu znalazlas sukienke :-)

no właśnie jeśli nic nie znajdę w sklepie stacjonarnym, to ją zamówię, realizację zamówień mają krótką więc gdyby nie leżała dobrze, to zawsze mogę zwrócić i poszukać jeszcze po sklepach,

mnie też bardziej się ta srebrnoszara podoba, zresztą mam buty od ryłko w takim kolorze więc nie musiałabym szukać do niej butów

Tunia sukienka się nadaje - jak najbardziej.
chociaż ja akurat osobiście w ciąży wolałabym trochę inny krój bo ta może być mocno opięta - zależy jaki będzie brzuszek. wolę odcięte pod biustem i luźno puszczone :) no ale to moje widzi mi się i nic nie zmienia faktu, że sukienka którą pokazałaś jest ładna, ale po prostu nie dla mnie w tym momencie.

reklama
Tunia, sukienka jest bardzo ladna, a jesli buciki Ci beda pasowac to nie ma nawet nad czym myslec :) hmm tylko wlasnie naszyjnik to bym tak bardziej przy szyjce jakis wybrala i moze cos delikatnego na reke, natomiast na ramionka albo bolerko albo np jakis ladny nie gruby szal i bedziesz sliczna panna mloda :)))) aa no i sukienka powinna lezec dobrze bo material ma chyba taki ze sie ladnie dopasowuje do sylwetki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry