Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja stawiam tylko na skretne z mozliwoscia blokowania wiec masz to i toja takki wozio mam

w końcu przez ostatnie lata mieli fajrant od utrzymywania mnie) a Wy tyyyle napisałyście...
na szczęście te kg wszystkie w brzuchu są, bo spodnie to mi z tyłka spadają, więc całe szczęście poza brzuchem nie przybyłomi na szczescie nikt nie suszy glowyale tesciowa kracze nie kupuj nic bo dupa bedzie
Powiedzcie mi dziewczyny czy wózek ze skrętnymi kołami jest według was oki,bo ja na taki choruję od początku a wszyscy mi odradzają,że na nasze chodniki to lipa. Wiem że u mnie w mieście( Bydgoszcz) niektóre drogi to masakra ale wydaje mi się że koła nie mają pod tym względem nic wspólnego.
Pomóżcie bo sama już niewiem co myśleć,chce żeby maleństwu było wygodnie:-)

A z Rodzicami to tak jest. Moi Teściowie ostatnio wyskoczyli z rewelacją, że przecież foteliki samochodowe nie są potrzebne, to jakaś fanaberia, a ten tyłem to już w ogóle niepotrzebny. I trzeba było im tłumaczyć, że takie są przepisy drogowe i wymogi bezpieczeństwa. No ale cóż - ich dzieci obowiązek jazdy w fotelikach nie objął, to nie wiedzą.