missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
damy rade zobaczysz
mnie czasem boli i czuje ucisk. mam nadzieje ze ten szew mi nie pusci. jej ja sie tak ciesze ze go mi zalozyli tak wczesnie bo mogli wysoko go zalozyc a moj gin juz powiedzial ostatnio na wizycie ze gdyby nie szew to byloby juz po wszystkim.... bo rozwarcie wewnetrzne zatrzymalo sie na szwie. mam w ksztalcie litery Y to rozwarcie . raz sie czuje ok raz gorzej. ale jak duzo leze to sie naprawde super czuje a czasem to az sie boje ze to cisza przed burza...
aluśkaa nie wiem tylko czemu ale najbardziej sie boje isc ogladac nagrobki :/ jakos tak boje sie ze jasiu tozle zrozumie wiem glupia jestem ale chce antosiowi lany grobek zrobic a boje sie isc wybrac pomnik }:/
aluśkaa nie wiem tylko czemu ale najbardziej sie boje isc ogladac nagrobki :/ jakos tak boje sie ze jasiu tozle zrozumie wiem glupia jestem ale chce antosiowi lany grobek zrobic a boje sie isc wybrac pomnik }:/
nie moge wziac glebszego oddechu ani wypuscic duzo powietrza przy czkawce mnie strasznie boli i przy smianiu sie... wczoraj byla tragedia bo tylko pozycjana stojaco mi dawala ulge i w nocy nie szlo spac juz karetke mielismy wolac bo chwile sie dusilam ale jakos powoli puscilo. cudem zasnelam rano juz tak nie bolalo... juz jest ciut lepiej ale to bylo tragiczne:/
dechy ...