Dziękuję dziewczynki za wsparcie:-) Od razu człowiekowi lżej na duszy.
missiiss w wątku o krótkich szyjkach niektóre dziewczyny piszą, że też miały taką sytucje, że szyjka im się wydłużała, np. po długim okresie leżenia. Trochę to dziwne, ale widocznie możliwe.
ewwe dziś właśnie zapytałam gina, czy takie rozwarcie wewnętrzne szyjki może się zmniejszyć, to odpowiedział, żUe niestety nie...
Uciekamy z Boryskiem spać, bo już późna godzina. Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę spokojnej nocy:-)
missiiss w wątku o krótkich szyjkach niektóre dziewczyny piszą, że też miały taką sytucje, że szyjka im się wydłużała, np. po długim okresie leżenia. Trochę to dziwne, ale widocznie możliwe.
ewwe dziś właśnie zapytałam gina, czy takie rozwarcie wewnętrzne szyjki może się zmniejszyć, to odpowiedział, żUe niestety nie...
Uciekamy z Boryskiem spać, bo już późna godzina. Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę spokojnej nocy:-)
. Chyba zapodam sobie syropek z cebuli i czosnku
. Dostałam ostatnio fajny przepis na taki jeden. Wypróbowałam już na mężu. Skutkuje
. Niestety zdążył mnie chyba zarazić.
najgorsze, ze mam dzis caly dzien zalatany i nie bede mogla sie zdrzemnac.
trzymajcie kciuki za wizyte u kardiologa - dam znac pewnie wieczorkiem.
. Przecież ilość ewentualnych przeciwciał nie zmieni się od tego czy masz coś w żołądku czy nie.
A tu jeszcze 71 dni do porodu... jak tak dalej będę tyć to na 20 kg się nie skończy