• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Znowu miałam sen dotyczący dziecka. Tym razem już byłam w domu, a dziecko razem ze mną. Tylko jakieś duże, bo wielkością jakoś przypominało nawet dwulatka;) No i karmiłam to dziecko piersią i nawet mi się podobało. Tylko oczywiście lekka panika była, bo łóżeczko niekupione i miałam problem gdzie małego położyć;)

reklama
Cześć dziewczyny,
wczoraj miałam wizytę u gina, wszystko dobrze :tak:
Mam zacząć brać witaminy, doradził Falvit. Może któraś z Was bierze i napisze czy jest zadowolona.

agbar ale masz sny :szok:

mamolka wszystkiego naj na urodziny :biggrin2:

Margaryt cieszę się że wszystko oki. Ja brałam falvit pierwsze trzy miesiące,to słabiutkie witaminki bo gin mówił że mogę je brać nawet 3 razy dziennie ale dobrze się po nich czułam:-)

ja już po spotkaniu z funfelkami:)))
baaaaardzo było fajnie. Zapodałam sobie latte, i moją ulubiona sałatkę indyjską :DDD mniaaam. Wszystkie stwierdziły, że bardzo ładnie wyglądam, więc troszkę moje ego podbudowały. Przynajmniej na dzisiaj:///
Jedna się od miesiąca odchudza (dieta białkowa Dukana) i powiem Wam, że baaaardzo fajnie wygląda. Spadło jej już 11 kg i wcale się nie głodzi. Oczywiście stwierdziłam, że też skorzystam po porodzie z tej diety - przynajmniej mam jakąś perspektywę na dojście do formy:)
teraz szybko obiadek - tortilla i ogarnąć mieszkanko, bo moi mężczyźni zaraz wracają.

krolcia szkoda ptaszka:(((
margaryt gratki udanej wizyty

Na vod wrzucili jakiś nowy program - Zaklinacz dzieci czy coś takiego. Gość twierdzi, że porozumiewa się telepatycznie z dziećmi i pomaga rodzicom poradzić sobie z ich złym zachowaniem. Ale ściema... Włączyłam to sobie do drugiego śniadania i wytrwałam tylko kilkanaście minut, i to z trudem. Masakra jakaś...

Widziałam to kiedyś,a dokładnie tylko kawałek bo lipa taka,że masakra hehe.Co też ludzie nie wymyślą :)

mamolka 100 lat i wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka,szczęścia i miłości :)

Dzień dobry :tak:

Mam wolną chwilkę bo Amanda usnęła chyba ją spacerek zmęczył bo zasnęła na podłodze:eek: a jej sie bardzo rzadko ale to naprawdę bardzo rzadko zdarza żeby on w dzień spała:dry: no ale mniejsza z tym:-p

Aniu z okazji urodzin życzę Ci:
- Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń,
- Aby Twą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia,
- Abyś przeszła życie w pełni, lecz zawsze pozostała sobą.
Życzę Ci jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem na twarzy mogłabyś powiedzieć: JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!

kwiaty_13.jpg

Lwiczka współczuję tych nękających wymiotów:no:
Hałabała ale Ci dzidzia pobudkę zrobiła:dry:
Krolcia oby ból gardła już Ci nie dokuczał:confused:
Ewa86 to my ten sam rocznik jesteśmy:cool:
Fajnie że jutro ubranka do Ciebie przyjdą może się pochwalisz swoim zakupem;-)
Winka dużo zdróweczka Twojej córeczce życzę:tak::tak:
Margaryt dobrze że na wizycie wszystko w porządku wyszło:tak::tak:
Agbar niezły sen miałaś;-)
Wiolcia_6 szybkiego powrotu do zdrówka życzę:confused::confused: a ty chorobsko a kysz :dry:
Agaj44 oby udało Wam sie coś ciekawego dziś kupić:tak::tak:
Olcia100 miłego spotkania z koleżankami:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry