Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) a jednak w wieku 26 lat dwójka dzieci, mąż, w planach budowa domu, kredyt... z moich rówieśników rzadko która jest na takim etapie i tak czasem im zazdroszczę że są wolne, niezależne
Kolejny słoneczny dzień
Dobrze, że już rano, bo wczoraj chyba spływało ze mnie całe napięcie i wieczorem czułam się jakbym miała 40 stopni gorączki (a miałam 36,8). Dziś już jest w porządku
Wesoło mam od wczoraj, bo Mąż się zaczął stresować, że syna jest trudniej wychować i że to na nim ciąży większa odpowiedzialność w tym wypadkuWiem, wiem - nie ma się z czego śmiać. Ale zabawny jest jak się tak strasznie przejmuje
Jutro odbieramy paczkę ubranek wylicytowaną w poniedziałek! Same dobre wiadomości![]()
- a że chłopak to tym bardziej 

Ja dziś mam urodziny i nie wiem czy się z tego cieszyć czy płakać.. niby stara nie jestem ( jeszcze) a jednak w wieku 26 lat dwójka dzieci, mąż, w planach budowa domu, kredyt... z moich rówieśników rzadko która jest na takim etapie i tak czasem im zazdroszczę że są wolne, niezależne
![]()