• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej

madalia ale cia dawno nie bylo loho... :) fajnie ze napisalas. a gdzie pracujesz?? w tym wojskowym gdzie chcialas??
ewaciesze sie ze u was wsio ok :) i ze plec znacie ;)
dziewuszki odnosnie sprzeczki szczepionkowej pousuwalam niepotrzebne posty bo sie niemilo czytalo mam nadzieje ze juz zadnych wiecej nie bedzie :)
ide do wyra bo cieknie mi z nosa i znow chyba mi temp skkoczyla :/

reklama
Oglądam taki program na discovery i aż się wierzyć nie chce:szok::no::szok:!!! Na discovery travel&living O 11.00, 14.30 i jakoś wieczorem jest taki program ciąża z zaskoczenia. Kobiety nie wiedzą, że są w ciąży i z podejrzeniem(swoim) torbieli czy kamicy nerkowej, czy zatruciem lądują w szpitalu gdzie się okazuje, że rodzą właśnie!:szok: Gdybym nie wiedziała, że to dokument to bym w to w życiu nie uwierzyła:no::no::no:!!!! Zresztą jak to oglądam to trudno mi nieraz uwierzyć.:eek::eek::eek::eek:

Rany, mój Mąż zwariował... Podpisuje się w smsach "Głowa Rodziny"... To ja już chyba wolałam, jak nie znał płci Dziecka ;)

Powoli dochodzę do siebie po tym dzisiejszym bieganiu po szpitalu. Tylko - nie wiem czemu - strasznie mnie cały czas pośladki bolą...:/ Normalnie siedzieć nie mogę... Masakra...

To ja dla odmiany zazdroszczę tego całego zamieszania z mężem :) Ewuś pamiętaj, że może on jest głową rodziny ale ty szyją, która tą głowa porusza ;-)

A co do tego to nie ma najmniejszej wątpliwości ;) I Mąż sobie z tego doskonale zdaje sprawę ;) Ale chyba mu z tym dobrze ;)

Jej, ale mi się humor poprawił. Dopiero teraz czuję całe to napięcie ubiegłego tygodnia. Aż mnie głowa z tej radości rozbolała ;)

Mnie tez główka boli w nocy zaczęła dokuczać i tak ćmi co chwilkę,kawusie zarzucę sobie i zobaczymy może przejdzie,a przynajmniej przechodziło kiedyś :)
Już 1000 strona zapisana :)

Uff ale sie zmeczylam! Jednak musze jakos sie zaczac oszczedzac na zakupach bo coraz gorzej mi sie chodzi. Zwlaszcza jak znow wracalam z pelnymi torbami. Ale ugotowalam duzy gar gulaszu. Warzyw od groma! Marchewka, seler, pietruszka, papryka, fasolka, cebula.... Mniam :)

Jeszcze tylko 2 h i w koncu wizyta (dokladnie o 19:40) - no :) Zdam relacje, ale pewnie w domu bede okolo 22 dopiero, bo trzeba rodzicow i tesciow objechac :-p

Pieknie - juz 1000 :)

reklama
madalia - ciesze sie, ze u Was sie unormowalo. tylko oszczedzaj sie w tym szpitalu!!!

mnie dzis podczas jazdy samochodem zlapal zkurcz w nodze - w lydce, tylko z przodu. myslalam, ze zaraz zjade na pobocze, ale stalam w korku na waskiej ulicy i chyba zatamowalabym ruch ... dobrze, ze szybko poscilo, bo lzy normalnie mialam w oczach!!!

lece robic paprykie pieczona na jutro :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry