• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Cześć dziewczynki,żyję:tak:
ALe mam dosyć dentystów a tu 5 10 znowu na poszerzanie kanałów i wypełnianie. Dziś bez znieczulenia:szok::wściekła/y: dentystka powiedziała że poradzimy sobie bez znieczulenia całe leczenie kanałowe :no: więć pare razy skakałam na tym fotelu:baffled: ale pewnie najgorsze jeszcze przedemną buu:no:

Witam wszystkie grudniowe mamusie:-)
trochę późno się tu pojawiłam, czego bardzo żałuję:tak: no trudno. Ja również termin mam na grudzień - dokładnie 23. Mam 3-letnia córeczkę, a teraz czekamy na synka:-)
pozdrawiam:rofl:

Witam wieczorkiem :rofl2:

Kilka słów co u nas i zmykam do wyrka:-p
W weekend byłam szkole ale przeżyłam chociaż nie było zbyt przyjemnie siedzieć po te 10godzin:baffled: ponieważ brzuch mi sie stawiał jeśli można to tak nazwać (bo robił sie taki twardy i bolący:baffled:) ale jakoś to wytrzymałam:confused2: z ciekawych rzeczy to mam już ustalone dwa egzaminy w tym jeden na 4 grudnia:eek: bo tak mi plan ułożyli ze dietetyki mam tylko dwa zjazdy tzn miałam bo już w sobotę jeden zaliczyłam a kolejny zjazd dopiero 4.12 więc chcąc nie chcąc musi być tego dnia egzamin:baffled: i mam zamiar na nim być najwyżej mi wody w szkole odejdą:-p no chyba ze Martynka ze chce wyjść wcześniej i już będę po wizycie w szpitalu:rofl2:
Wczoraj zaliczyliśmy wizytę u lekarza bo miałam sie zgłosić po ostatniej kuracji antybiotykowej i obie z Amanda zostalyśmy obsluchane, w gardełko pani doktor tez zajrzała i wychodzi na to że jesteśmy zdrowe:cool:
ale wczesniej ostałysmy się w kolejce 45minut :eek: niby na godziny sa zapisy a i tak d...pa z tego wychodzi bo się baby stare bez numerków pchają a już o ustąpieniu ciężarnej to żadnej szansy nie ma:angry:
My byliśmy zapisani na 10.00 a 10.45 dopiero do gabinetu weszłyśmy:baffled:

No to tyle u nas jutro postaramy sie poczytać co u Was:tak::tak:

Spokojnej nocki wam zycze:-):-)

Cześć dziewczynki,żyję:tak:
ALe mam dosyć dentystów a tu 5 10 znowu na poszerzanie kanałów i wypełnianie. Dziś bez znieczulenia:szok::wściekła/y: dentystka powiedziała że poradzimy sobie bez znieczulenia całe leczenie kanałowe :no: więć pare razy skakałam na tym fotelu:baffled: ale pewnie najgorsze jeszcze przedemną buu:no:
szczerze współczuję bo wiem co to znaczy:-( przeżyłam kanałowe leczenie bez znieczulenia w pierwszej ciąży:baffled:
Witam wszystkie grudniowe mamusie:-)
trochę późno się tu pojawiłam, czego bardzo żałuję:tak: no trudno. Ja również termin mam na grudzień - dokładnie 23. Mam 3-letnia córeczkę, a teraz czekamy na synka:-)
pozdrawiam:rofl:
witaj wśród nas:-)

mnie dzis podczas jazdy samochodem zlapal zkurcz w nodze - w lydce, tylko z przodu. myslalam, ze zaraz zjade na pobocze, ale stalam w korku na waskiej ulicy i chyba zatamowalabym ruch ... dobrze, ze szybko poscilo, bo lzy normalnie mialam w oczach!!!
)
oj nie zazdroszczę :baffled: dobrze że Cię ten skurcz puścił:sorry: mnie takie skurcze w nogach z rana łapią mimo że dwa razy po dwie tabletki magnezu biorę:baffled: czyżby to za mało było:eek:
Mnie tez główka boli w nocy zaczęła dokuczać i tak ćmi co chwilkę,kawusie zarzucę sobie i zobaczymy może przejdzie,a przynajmniej przechodziło kiedyś :)
Już 1000 strona zapisana :)
ale pędzicie z tym pisaniem:cool:

Mnie też łapią te okropne skurcze co rano ale magnezu nie mogę łykać bo haftuję:no::-) i to ostro,nieraz nawet po witaminach ale nie chce przestać brać bo chcę żeby malutka była zdrowa:-D
Nie mogę zasnąć,co za męka:-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry