reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dzień DOOOOBRY!!!!
Cwietka ale bombowe nagranie ;-) A Idulka świetne ma zebole :-)
Kurcze zapchany nos mam dalej a to oznacza ból głowy a dokładnie nosa i nad oczami buuuu. Chyba mnie nie ominie lekarz bo nie chce się sama leczyć..A to takie bóle od cisnienie i jakby lekka migrena...Tomografie mialam robiona pare lat temu i było oki więc pewnie cisnienie plus zatoki plus niewyspanie buuuu.
a nie wiem czy Wam pisałam..Kupiłam brokat na allegro i babeczka się pomyliła iw ysłała mi naklejki do paaznokci sztuk 13. Zaraz do mnie napisała, ze albo dopłace 6 zł ( jej strata) albo na jej koszt wyśle. No i jak je zobaczyłam to dopłace te 6 zł bo sa śliczne :-) Podziele się z psiasiółka, która paznokietki robi :-)

reklama
czesc dziewczyny u nas do zabkowania doszły jeszcze plesniawki mały je tyle co nic widze ze jest głodny jednak tak go to boli ze nie chce nic przełknąc :-(lekarstwa na plesnawki poszły w ruch mam nadzieje ze moze jutro bedzie juz lepiej ...

Bodzinka pierwsze slysze troszke mnie to ostrasza (taka moja natura :D) ale skoro mowisz ze skuteczne to wierze i wypróbujemy choc u nas ciezko z złapaniem moczu wiem bo juz kilka razy musiałam łapac na badania - wychodzilo jedynie w wanience bo zawsze robi jak ledwo co go włoże do wody wiec wieczorem wyprobuje Twoją metode

Gwiazdeczka mnie tez odstrasza...Ale moze pomoże...Biedaczek Malutki..Tyle niedobrzych rzeczy sie w pysiulku dzieje :-( a jak Ty się trzymasz??? Pewnie strasznie niedospana..

No i Pucek po wczorajszej kolacji obudził się o 2...:/ A już tak ładnie spał. Ostatecznie wstał o 7.30, więc i tak nieźle. Tylko, że ja poszłam spać przed 1, bo robiłam korekty.

Teraz biorę się za przegląd książki Toma Clancy'ego, a potem już siadam do mojej właściwej korekty. Franol grzecznie się bawi - i oby tak zostało...

Gwiazdeczka mnie tez odstrasza...Ale moze pomoże...Biedaczek Malutki..Tyle niedobrzych rzeczy sie w pysiulku dzieje :-( a jak Ty się trzymasz??? Pewnie strasznie niedospana..

ojj nie wyspana bylam wczoraj dzis to juz jestem niezywa w pelni tego slowa znaczeniu dzis jak sie obudzial o 1 tak nie spal wlasciwie wrzeszczał do 4,30 a standardowo wstał o 6,30 a w tym czasie jeszcze 4 razy smoczek wypadł ;/

a zapomniałam napisac ze u mnie i tak lepiej niz u mojej cioci a wlasciwie siostruni bo tylko 2 lata starsza syn 5 tyg starszy od Wojtka spadł z łózka maja dosyc wysokie i ma pekniety obojczyk zabandażowany jest biedaczek ruszyc sie nie umie no bo jak z jedna reka wiec tylko noszenie zostaje ta to ma dopiero nieprzespane noce biedny Danielek płacze caly czas tak mi go bardzo zal

Oejeku biedaczek :-( Jak tu oczy trzeba miec dookoła głowy przy takich szkrabach a i tak nie zawsze sie upilnuje takich ruchliwców :-(
Ewa no prosze jak się zlecenia sypia SUPER!!!!!!!

reklama
Do góry