reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
ja mialam zwierzeta w domu od 10 roku zycia ale nie mam przeciwcial przeciwko toksoplazmozie. aktualnie omijam wiec zwierzeta szerokim łukiem...

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Grama ale toksoplazmozą to chyba tylko od kotów można się zarazić ? I to pewnie większe ryzyko od tych "wychodzacych", a nie typowo domowych (poza tym można zawsze kota zbadać i tyle), ja co prawda ograniczam kontakty z kotami teściowej, ale od mojego psa nie potrafię się czasem odkleic ;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Grama ale toksoplazmozą to chyba tylko od kotów można się zarazić ? I to pewnie większe ryzyko od tych "wychodzacych", a nie typowo domowych (poza tym można zawsze kota zbadać i tyle), ja co prawda ograniczam kontakty z kotami teściowej, ale od mojego psa nie potrafię się czasem odkleic ;)

od miesa surowego i nieumytych warzyw tez mozna sie toxo zarazic

niby tak ale... mysle ze jak kot ma to pies tez moze byc nosicielem jesli ma kontakt z tym kotem? u moich rodzicow kot i pies spia razem i jedza z jednej miski... oj pewnie przesadzam wiem!:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry