Nonkatoja
Fanka BB :)
Lux jak to? Co się stało? Spokojnie może jeszcze syn przemysli i rozkreci się. Ma czas do piątku[emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też dalej jedno wielkie nicJa już po wizycie. Ktg ok, ale żadnych skurczy. Następne w środę i piątek. Dalej czekam. Mam wpisane, że szyjka przepuszcza ciasno 2 palce. Tzn, że jest rozwarcie???
@majka23x dobrze, że udało się z tym lekarzem[emoji4]
Cos się rozwinęło u dziewczyn z terminem na dziś?

akurat w czasie kiedy rodze przychodzi wyrownanie za gaz, wiec kasa poleci, konczy nam sie umowa na mieszkanie ale to wlasciciel sie zgodzil na styczen na przedluzenie, jak urodze zebym sie zdazyla ogarnac, mielismy malowac pokoj malego, ale wlasciciel sie odmyslil i mam jasny pokoj, za jasny...tesciowa sie obrazila, ze jedziemy do moich rodziow na wigilie a nie do niej (Tomek ją probuje przekonac, ze pojedziemy do niej wieczorem po wigilii), jak sie wku*ie to nigdzie nie pojade, ooooooo! Ja nie mam sily chodzic przez te bole plecow a tesciowa musi pilnie jechac do lekarza po leki na swoj kregoslup i ja powiedzialam, ze nie pojade, bo nie ujde i predzej urodze, wiec obraza na calego, ze nie chce pomoc a Tomek specjalnie wolnego brac nie bedzie, siada nam grzejnik w kuchni i swiruje junkers czyli piecyk od gazu,byla kontrol i niby jest ok, boje sie, ze jak sie maly urodzi i siadzie mi to nagle i bede miec zimno i zanim przyjedzie serwis to zamarzniemy...usiade i sie pobecze dzis, masakryczny mam dzien na marudzenie...Lux jak to? Co się stało? Spokojnie może jeszcze syn przemysli i rozkreci się. Ma czas do piątku[emoji6]