Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skontaktuj się na priv z @elifit ona może Cię dodać do grupy na fb: )@Luxuorius to lepiej nie ryzykowac faktycznie. Mnie tez ta blizna juz denerwuje...piecze i swedzi. :/
@majka23x a jak moge sie dostac na grupe?![]()
@anio0 oj ja tez juz pare razy umieralam ze strachu![]()
Moja ma w piatek 8 tygodni a wazy 4220 [emoji23] [emoji23] [emoji23]Ja mam wizytę po 6 tygodniach od poroduCo do rany po cc, to ja cięcie zniosłam dobrze, tak samo jak dochodzenie do siebie. Ale pierwszego dnia po porodzie chodziłam na siłę pomimo ciągłego uczucia zmęczenia i ciągnięcia przy ranie, bo chciałam jak najszybciej dojść do siebie i wiedziałam, że im szybciej stanę na nogi, tym szybciej wrócę do domu. Ogólnie bolało mnie chyba z tydzień jeszcze, może półtora, ale teraz czekam na spotkanie z ginem na początku lutego i pytam kiedy mogę zacząć bieganie
Myślałam, że będzie znacznie gorzej po cc, ale słyszałam tyle strasznych historii i negatywnych komentarzy, że pewnie, gdyby nie to, że decyzja o cięciu wyszła w praniu błyskawicznie, to bym oszalała z nerwów
Wasze dzieciaczki malutkie się urodziłyMoja Zośka miała na dzień dobry 3770g, a po 17 dniach waga u pediatry pokazała już 4260g. Nie mam pojęcia do ilu teraz dobiła, ale ma już urocze wałeczki na rączkach i nóżkach
Mały grubasek nam rośnie, ale nas to cieszy bardzo, bo przynajmniej wiadomo, że przybiera na moim pokarmie.
Zosieńka miała na dzień dobry 2 tygodnie do przoduMoja ma w piatek 8 tygodni a wazy 4220 [emoji23] [emoji23] [emoji23]