Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
noooo brawo dla D. mało który facet tak obserwuje kobietę żeby dostrzec zmiany; )Ja za żadnym razem nie czułam od początku, że jestem w ciąży. To mój D był pewien przede mną. Ja musiałam mieć czarno na białym wzrost temperatury przez 16 dni, żeby być przekonaną do zrobienia testu. Tym razem zrobiłam test wcześniej niż 16 dni od wzrostu temperatury, bo mój D mnie przekonał. On już wiedział. Z kolei jak zaszłam w ciążę z synkiem, to zrobiłam test, który był pozytywny, potem betę i kiedy się potwierdziło chciałam powiedzieć mojemu D. Mówię do niego, że musimy pogadać, a on mi na to: "Jesteś w ciąży?" No kurcze, skąd on to wiedział. Mówi, że czuł już od jakiegoś czasu, ale nie poruszał tematu. Ostatnim razem z kolei też mówi do mnie: "Zrób test, bo czuję, że jesteś w ciąży". No i się okazało, że ma rację. Z kolei kiedy mnie się wydawało, że jestem w ciąży, mój D mówił, że nie i też miał rację.