Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To kciuki oby wlasnie tak bylo u nas obu. Bo ja tez wizytuje 19 I wg usg powinno byc wtedy 7t2d (wg om juz nie licze) oby serduszko bylo I wielkosc odpowiedniakindzia ja mam 19 kwietnia wizytę. Według moich szacunków to będzie 7t2d. Z Bazylim pierwsze usg i wizytę miałam w 7t4d i on miał już wtedy prawie 1,5 cm (dokładnie 14,7 mm). Ciekawe jak będzie tym razem. Żeby tylko nie było pustego pęcherzyka...
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&**&& Agucha robilas bete??Wierzę, że u nas wszystkich będzie dobrze.
Ja tak miałam w pierwszej ciąży, prawie nie spałam.. a teraz śpię nawet po południuTak ja też mam wizytę 19i też mi wychodzi 7t2d
Wracając jeszcze do przeczucia o ciąży to ja też od początku wiedziałam, że się udało.
I na początku też miałam bezsenne noce. Albo nie mogłam zasnąć, albo budziłam się koło 2 i dwie, trzy godziny przewracalam się z boku ja bok. Czasem nawet coś zjadłam w nocy bo czułam ssanie w żołądku![]()
Ja tak miałam w pierwszej ciąży, prawie nie spałam.. a teraz śpię nawet po południu
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka