Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Petunia, ja w 37dc miałam betę prawie 5300Ja dzisiaj zrobiłam betę a jest to mój 37dc i wynosi 3652.00 mlU/ml co przy córce w 42dc miałam ledwo co 1503.00 mlU/ml aż zaczynam się stresowac czy dwójki dzieci nie noszę w sobie, w sumie cykl stymulowany miałam więc wszystko możliwe... a czy bym chciała od razu dwoje to jedno w zupełności zdrowe by mi wystarczyło i do środy do wizyty to osiwieje ;-) ahh i dzisiaj poraz pierwszy zaliczyłam mdłości jak wracałam z córka z przedszkola, myślałam że pawia puszczę zaraz na ulicy i modliłam się żeby jak najszybciej dotrzeć do domu.
hej dziewczyny przyjmiecie mnie ?
aktualnie czekam na wizytę która jest 18 kwietnia![]()
Czescmnie też możecie przygarnąć
we wtorek mam pierwszą wizytę
robiłam testy i pozytywne
za pierwszym razem się udało
![]()
Agucha powodzenia jutro na becie
kindzia ja mimo wszystko staram się nie przesadzać z kawą i piję jedną kawę z mlekiem dziennie, wyjątkowo dwie. Nie odrzuciło mnie od kawy w żadnej ciąży na szczęście. Dobrze, bo jak nie wypiję porannej kawy, to mnie głowa boli.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&**&& Agucha robilas bete??
Cos dziewczyny milcza. Zyjecie Skadi, agucha tęczowa mania??? Prosze sie tu meldowac dziewczynki![]()
Agucha a jak twoja beta? Masz dwa wyniki?