reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

Kindzia moja bratnia duszo z marcowek 2012 witam cię na wątku grudniowym! Ja już ci pisałam że trzymam mocno za ciebie kciuki i napewno będzie wszystko dobrze nie widzę innej opcji.

Mi forum na telefonie dobrze funkcjonuje.
Ja byłam dzisiaj u lekarza rodzinnego po l4 bo pracuje w szkodliwych warunkach i w systemie 4 brygadowym (w tym na nocki) więc kobiety w ciąży w tej pracy, pracować nie mogą.

Miłego dnia dla wszystkich!

reklama
Nie mam określonej godziny... Idę na NFZ i poprostu muszę sobie zająć kolejkę... Choć może w tej sytuacji przyjmie mnie poza kolejnością :(

Drzemka zaliczona. Odrazu lepsze samopoczucie

Witaj kindzia. Niestety nie mam blizniakow kochana. To jest ciaza która stracilam teraz w styczniu w 12 tyg. Mam synka tylko dwulatka.

Karelka idz na ip albo do lekarza bo cos sie dzieje na pewno skoro sie powtorzylo. U mnie nawet nie mozna tego plamieniem nazwac bo to doslownie jedna cieniutka niteczka krwi byla. Zreszta bylam z tym dwa razy raz w szpitalu raz u mojego lekarza i nie widac zadnej przyczyny.

Zreszta ja mialam w styczniu zabieg lyzeczkowania i dosc szybko zaszlam w ciaze wiec to tez moze byc przyczyna. Ale u nas tez jest inaczej. W szpitalu po zabiegu kazali mi sie od razu starac wiec ich posluchalam. Czy dobrze zrobilam czy zle to sie okaze.

Karelka czekamy na wiadomosci od Ciebie.

reklama
Do góry