madzialenka3009
Fanka BB :)
Czuję się jakby ktoś kamieni tam nasypał...u mnie najgorzej zejscie po schodach , musze przytrzymac co by nie podskakiwaly za bardzo![]()
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Czuję się jakby ktoś kamieni tam nasypał...u mnie najgorzej zejscie po schodach , musze przytrzymac co by nie podskakiwaly za bardzo![]()
ja dokladnie tak samo , zadnych mdlosci i innych takich,.tylko bol cyckow , ale teraz tez mam i pobolewania podbrzusza i teraz tez mam ,wydaje mi sie ze bardziej meczace niz we wczesniejszych ciazach . ehhhh,a ja przy poprzednich ciążach nie miałam silnych objawów, standardowe zmęczenie, ból brzucha...żadnych mdłości i innych przypadłości :-) teraz mam za to mega ból brzucha i jest mi trochę niedobrze ale nie jestem w ogóle zmęczona...i dobrze, bo przy moich tajfunach nie mam okazji na odpoczynek :-)
zaraz lece czytac ,jak po wizycie. mam nadzieje ze wszstko dobrze.Jestesmy zdecydowanie. Ja juz po wizycie zaraz walne wpis na wizytowym.
Nie moge myc zębów. Po prostu jak tylko wkładam szczoteczke do buzi to od razu mam odruch wymiotny.
ale wypas !!! Mniam ! Mi sie dzis nie chce stac przy kuchni. bedzie biala kielbaska pieczona z cebulka i jablkami. 15 min robotyMy dzis robimy sznycelki z kurczaczka do tego salatke z bialej kapustki marchewki cebulki i majonezu plus ziemniaczki z koperkiem. Oj tak. A na jutro nie mam jeszcze pomyslu niestety.
albo dziabal szpilkami od czasu do czasu !!!!
Najgorsze co moze byc !!! moj maly bardzo podatny jest na rotawirusy. masakra jakas . w tamtym bylo tak ze dwA tyg spokoju i odnowa. sraczka i zyganie. odpukac teraz na wiosne jeszcze nie przyniosl.Elifit joshi zoraf u mnie tez 3 bedzie I mnie przerazaja choroby. U mnie 2dzien leci dolem I gira u syna. Haftuje po kilkanaście razy na dzien myje podłogi i piore na okrągło do tego boje sie żeby sie nie odwodnil i brzuch go boli. Mlodsze kaslac zaczelo w niedziele! I jak tutaj 3!
i teraz widze, ze sa opuchniete, ale nie jakies wielkei a wieczorem beda znow ogromne i bardzo ciezkieLux z tym zdejmowaniem stanika masz rację. Jest masakra.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
wczoraj jak do labo wchodzilam dosc wyoko to lo Jezu dojsc nie moglam, czulam jakbym kamienie nioslau mnie najgorzej zejscie po schodach , musze przytrzymac co by nie podskakiwaly za bardzo![]()
szalone myA Wy znowu pofrunęłyście z postami! Do pracy się nie można wybrać, bo później takie zaległości![]()

To pomysl nastepnym razem o mniewczoraj jak do labo wchodzilam dosc wyoko to lo Jezu dojsc nie moglam, czulam jakbym kamienie niosla