reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

no to wypoczniesz sobie co?
No wlasnie niewiem.mnie takie wypady mecza. Wiesz jak to jest u Kogos. No niby w domu rodzinnym ale kuzwa to juz nie jest twoj dom. Nawet pierdnac swobodnie nie bedzie jak [emoji23][emoji23][emoji23]
Do tego weza odwiedz wszystkich , bo jak nie to obraza ze sie bylo a nie przywitalo . Grille które teraz mi capia ahhh no niewiem niewiem.
No ale moj brat z zona I dziecmi przelecieli do Pl z rzymu we wtorek I tak glupio sie nie spotkac. A widzielismy sie u nich Jakies 5 lat temu a pozniej samego brata widzialam na pogrzeb in taty
Wiec kupa aaaa czasu. Takze trza jechac.
Szczerze to bym wolalabym gdzies z mezem I chlopakami wyskoczyc sami .odpoczac. bez tego calego witania i odwiedzania rodziny I znajomych ! oh matko juz to slysze : ale masz brzuch a daj pogłaskac a ile przytylas a na buzi sie zmienilas a brzuch jak na chlopca a jesz jak na dziewczynke itp kurw@ bede pod odstrzalem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wlasnie niewiem.mnie takie wypady mecza. Wiesz jak to jest u Kogos. No niby w domu rodzinnym ale kuzwa to juz nie jest twoj dom. Nawet pierdnac swobodnie nie bedzie jak [emoji23][emoji23][emoji23]
Do tego weza odwiedz wszystkich , bo jak nie to obraza ze sie bylo a nie przywitalo . Grille które teraz mi capia ahhh no niewiem niewiem.
No ale moj brat z zona I dziecmi przelecieli do Pl z rzymu we wtorek I tak glupio sie nie spotkac. A widzielismy sie u nich Jakies 5 lat temu a pozniej samego brata widzialam na pogrzeb in taty
Wiec kupa aaaa czasu. Takze trza jechac.
Szczerze to bym wolalabym gdzies z mezem I chlopakami wyskoczyc sami .odpoczac. bez tego calego witania i odwiedzania rodziny I znajomych ! oh matko juz to slysze : ale masz brzuch a daj pogłaskac a ile przytylas a na buzi sie zmienilas a brzuch jak na chlopca a jesz jak na dziewczynke itp kurw@ bede pod odstrzalem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

eee to juz nie zazdroszcze wiesz :D

eee to juz nie zazdroszcze wiesz :D
No ja sobie tez [emoji21] No pewnie dlatego tak pedze z pakowaniem [emoji41][emoji41][emoji41] I nic nie Wlozylam do torby jeszcze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jedyne co mnie trzyma w tym.abym nie zrezygnowala z tego wyjazdu to moje usg w poniedzialek fotki I filmik pamiatkowy I ujrzenie wyraznie plci mojego dziecia wstydliwego!!!!! No I wozki bede ogladac badac testowac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1042148205905546&id=169498666503842

No jak by czekal na mnie z tym badaniem [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

No ja sobie tez [emoji21] No pewnie dlatego tak pedze z pakowaniem [emoji41][emoji41][emoji41] I nic nie Wlozylam do torby jeszcze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jedyne co mnie trzyma w tym.abym nie zrezygnowala z tego wyjazdu to moje usg w poniedzialek fotki I filmik pamiatkowy I ujrzenie wyraznie plci mojego dziecia wstydliwego!!!!! No I wozki bede ogladac badac testowac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1042148205905546&id=169498666503842

No jak by czekal na mnie z tym badaniem [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

my niedlugo bedziemy zamawiac wozeczek i lozeczko :)
czekam na fotki z 3D!!!

Tako Acoustic :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
nie nie, acoustic ma inny ksztalt gondoli, to nie to no i ma inne odszycia, one sie roznia bardzo od siebi, porownaj se fotki dalgi i acoustic, wysle Ci
granatowy-bialy to dalga, szary to acoustic

Załączniki

• _vyr_14865222460.jpg
    _vyr_14865222460.jpg
    58,2 KB · Wyświetleń: 79
  • tako_dalga_2013_04.jpg
    tako_dalga_2013_04.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 88
nie nie, acoustic ma inny ksztalt gondoli, to nie to no i ma inne odszycia, one sie roznia bardzo od siebi, porownaj se fotki dalgi i acoustic, wysle Ci
granatowy-bialy to dalga, szary to acoustic
Właśnie nie wyświetliło mi się moje zdjęcie i nie panietalam które to było także wybaczcie;) dalga w ostateczności a bardziej jestem za acoustic
1471531602510.jpg

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471531602510.jpg
    1471531602510.jpg
    95,4 KB · Wyświetleń: 357
reklama
Do góry