reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Na razie do jutra popoludniu i wtedy zdecydują. Muszą usg zrobic raz jeszcze i badanie moczu z rana. Wszystko od ordynatora zależy. Kurde jak ja go nie lubie to masakra.

Tak ja też sie tego boje. A nas to całkiem realne trzeba bedzie miec oczy w d... Dlatego mysle o chuscie zeby ja czesto nosić. Jedna mam ale to taka zwykła jakby poscielowa. Chcialabym teraz jaką ładna tkana. Ale najpierw mam zamiar wypróbować czy bedzie chciala byc noszona. Syn nie lubil niestety

jesli kupisz tkana chustę to bez problemu sprzedasz.

pewnie juz marzysz by urodzic i miec swiety spokoj od lekarzy co?
Z jednej strony tak a z drugiej mysle o corce zeby miala jak najlepszy start a dla niej kazdy dzien jest wazny. Szkoda mi tez synka. Dzis jak byl u mnie to ciągnął mnie za rękę ze mam z nim wracac do domu. Myslalam ze ryczec bede

Z jednej strony tak a z drugiej mysle o corce zeby miala jak najlepszy start a dla niej kazdy dzien jest wazny. Szkoda mi tez synka. Dzis jak byl u mnie to ciągnął mnie za rękę ze mam z nim wracac do domu. Myslalam ze ryczec bede

jeszcze te 14 tygodni i koniec! a synus da rade, niech pokaze jaki jest dzielny :) chociaz mi zal jak dziecko nie ma mamy obok siebie :(

reklama
Do góry