reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

To moje wizję porodowe się nie sprawdziły...
Zaskakujące mnie dziewczyny ;)

@klarolina oj nie będę następna :)
Chociaż już mi strasznie niedobrze....
Ja przez swoje bóle wywołuje porody u innych, już drugi raz się sprawdziło...
Jakaś wiedźma że mnie [emoji14]

Idę spać i czekam na wieści od kleo jak z jej porodem :)

A k8sad podziwiam Cię że z bliźniakami jeszcze w trójpaku siedzisz :) z jednej strony to dobrze, obys miała sn.
No za chwilę Twoje przyjęcie na oddział i zobaczymy jak to będzie z porodem. Kciuki zaciśnięte :)
A tam wiedzma odrazu [emoji23]
Czarodziejka [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kleo kciuki za Apolonie!!!!! Kurcze co zaglądam do Was to któraś się rozpakowuje. Zostanę tu chyba sama, no może z kapitanem Lux, bo wiadomo, kapitan nie zostawi majtka :p Ja kompletnie nie czuje żebym miała rodzić, nic nie boli, skurczy nie mam, brzuch wysoko. Szyjka długa. No nic, nic, nic.

Antiope: nie baw się w Tarantino! Chociaż też powinnam pomyśleć o konczynach...

K8sad: podwójne kciuki zaciśnięte! Moja przyjaciółka rodziła bliźniaki sn. Poród przebiegł lepiej i sprawniej niż wcześniejszy z jednym. A dzieci duże, po 3 kg.

Miłego szarego dnia. U mnie za oknem deszcz...

Szalona!!!!
Ta bylo sie oszczedzac .wez przystopuj tyle wytrzymalas z brzuchem to I ten tydzien czy 2 cie nie zbawia .
Ale malego zbawic moga .ponieważ kazda chwila dla niego jest wazna!
A ty szalejesz jak czytam jakie ty porzadki robisz ostatnio to od samego czytania ja zmeczona jestem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tos przeforsowalas sie !!! Plisss oszczedzaj sie choc tydzien jeszcze.

Ja to sie w ogole zastanawiam jak to jest, ze Loli sie chce robic a mi nic
Niby mial byc syndrom wicia gniazda ale moj gdzies chyba zaginal w akcji
Moja mama stwierdzila, ze za duzo rzeczy mam do zrobienia i dlatego nic mi sie nie chce robic w domu bo jakbym siedziala na zwolnieniu to z nudow bym w domu sprzatala [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja to sie w ogole zastanawiam jak to jest, ze Loli sie chce robic a mi nic
Niby mial byc syndrom wicia gniazda ale moj gdzies chyba zaginal w akcji
Moja mama stwierdzila, ze za duzo rzeczy mam do zrobienia i dlatego nic mi sie nie chce robic w domu bo jakbym siedziala na zwolnieniu to z nudow bym w domu sprzatala [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png
E tam!!! Ja jestem od poczatku ciazy na zwolnieniu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]a Robic mi sie nawet z nudow nie chce.

Kleo kciuki za Apolonie!!!!! Kurcze co zaglądam do Was to któraś się rozpakowuje. Zostanę tu chyba sama, no może z kapitanem Lux, bo wiadomo, kapitan nie zostawi majtka [emoji14] Ja kompletnie nie czuje żebym miała rodzić, nic nie boli, skurczy nie mam, brzuch wysoko. Szyjka długa. No nic, nic, nic.

Antiope: nie baw się w Tarantino! Chociaż też powinnam pomyśleć o konczynach...

K8sad: podwójne kciuki zaciśnięte! Moja przyjaciółka rodziła bliźniaki sn. Poród przebiegł lepiej i sprawniej niż wcześniejszy z jednym. A dzieci duże, po 3 kg.

Miłego szarego dnia. U mnie za oknem deszcz...
To że w nocy skurcze były nie znaczy, że dziś urodze. Z synem miałam tak że w nocy skurcze, przeszły, w dzień cisza i następnej nocy coś się zaczęło dziać. O 9 rano mąż odstawil mnie do szpitala bo mama panikowala.

Miałam dziś samochód odstawić na zmianę opon. 100m od bloku. Mąż do pracy miał jechać z kolegą. Ja wychodzę na zmianę opon a mąż w drzwiach [emoji15]. Chłopak zapomniał. M zabrał od mnie kluczyki i kasę, poszedł zmienić koła i jedzie do pracy z mega opóźnieniem :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmmm.... czy tylko ja w takim razie nie mam jeszcze sławetnej siary? ;/
tez nie mam.

Lola haha oby tak nie bylo tylko, ze caly grudzien bedziesz miala skurcze, a my wszystkie po kolei bedziemy rodzily, a Ty jako ostatnia [emoji23]
to pewnie i ja do Loli dołącze, bo jak na razie to nici z porodu. Większość leżących ciąż kończy sie przenoszeniem. Tyle " akcji" już było o dalej w dwupaku.

Dzień dobry !

Creativo ja podobnie jak Joshi, od początku na zwolnieniu i pełne lenistwo ;)
No ostatnio troszkę wzięłam się za szafki w kuchni, łazience, sporo wywalam i robię miejsce, ale to tak 4 szafki na 2 dni ;)

Dzień dobry !

Creativo ja podobnie jak Joshi, od początku na zwolnieniu i pełne lenistwo ;)
No ostatnio troszkę wzięłam się za szafki w kuchni, łazience, sporo wywalam i robię miejsce, ale to tak 4 szafki na 2 dni ;)
Dozuj sobie te szafki zeby do porodu ci zajecia starczylo [emoji23]

Mowie do lubego wczoraj tak: oszukales mnie ! Mowiles ze pod koniec bedzie przez brzuch widac noge, stope, reke ... A tu co ? Nic! ewentualnie wypiety tylek !
A luby na to no coz ja ci poradze, ze jestes inna ale patrz rozstepow przynajmniej nie masz [emoji23] [emoji23] [emoji23]

A myslalam, ze faceci rozstepow nie widza [emoji15]

thgfflw1k3inkyc3.png

Gardło boli, zatoki itp. Miałam wziąć się za porządki bo 37 się kończy ale moim celem na dzisiaj będzie po prostu jakoś przetrwać ten dzień :| na razie w ruch poszla jaglanka i herbata z imbirem. Noc nie była jakaś straszna. Mam wrażenie że im więcej czasu mija od terminu porodu Asi tym bardziej spokojna jestem i latwiej mi się usypia w nocy, nawet jak wstaje na siku to nie jest źle.

reklama
Do góry