Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co się kotełkowi dzieje? @Ankuś widać po pyszczku że dzielna bestia, ani się obejrzysz, a będzie biegać [emoji4]Ech te nasze kochane słodziaki. Tyle stresu gdy czują się źle. Mój kot też niestety choruje od paru tygodni, co łamie mi serce i powoduje tonę stresu. Człowiek by dał wszystko aby im nic nie było.
O ja... superowo. Myślałam o tym, żeby zostać DT, ale w między czasie dorobiłam się 4 swoich kotów i dla mnie to szczyt możliwości. Poza tym, ja mam dom wychodzący, więc na dt słabo się nadawałam. Spokojnie, mieszkam w spokojnej okolicy, nie ma koło mnie ruchliwych dróg, moje koty są zachipowane, a wychodzą tylko jak my jesteśmy w domu. Inaczej bym nie puszczała
A co się dzieje z kotkiem?Ech te nasze kochane słodziaki. Tyle stresu gdy czują się źle. Mój kot też niestety choruje od paru tygodni, co łamie mi serce i powoduje tonę stresu. Człowiek by dał wszystko aby im nic nie było.
Już doczytałam co jest. Bidulek. Śliczny!
O jeeeej!!!! <3 <3 <3 Też bym ją zostawiła ^^ Cały nasz związek powtarzam Ł że jakbym miała wybierać psa względem podobieństwa wyglądu to wybrałabym właśnie SpanielkęTak spanielkaodebrana z interwencji. Mieliśmy być dla niej domem tymczasowym
zobacz jakie to jest słodkie zdjęcie, moje ulubione
Zobacz załącznik 814957
HahahaO jeeeej!!!! <3 <3 <3 Też bym ją zostawiła ^^ Cały nasz związek powtarzam Ł że jakbym miała wybierać psa względem podobieństwa wyglądu to wybrałabym właśnie SpanielkęSłodka jest taka, że odpowiednio zareaguję na zdjęcie jak zaloguję się z kompa. Telefonem mogę tylko zalajkować a to zdecydowanie za mało ^^ Hihihihi
![]()