Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W związku z tym, że jestem psiarą i kociarą koniecznie daj znać w poniedziałek jak tam po operacji. Piesek byl juz kiedyś pod narkozą?Wczoraj dzień radości, dzisiaj dzień smutku. Mój psiak Roksi, ma zerwane więzadła krzyżowe. W poniedziałek będzie miała operacje. Ja jestem załamana![]()
pochwal się zwierzyńcem Link do: Nasze zwierzakiW związku z tym, że jestem psiarą i kociarą koniecznie daj znać w poniedziałek jak tam po operacji. Piesek byl juz kiedyś pod narkozą?
Była raz pod narkozą, 5 lat temu jak była sterylizowana.W związku z tym, że jestem psiarą i kociarą koniecznie daj znać w poniedziałek jak tam po operacji. Piesek byl juz kiedyś pod narkozą?

Rany jaka ona jest słodka. Napatrzeć się nie mogęByła raz pod narkozą, 5 lat temu jak była sterylizowana.
Dziękuję dziewczyny za pozytywną energię i tyle miłych słów. My już dzisiaj po pobraniu krwi, za kilka godzin wyniki badań. A poniżej zdjęcie dzielnego pacjenta po pobieraniu krwi
Pan weterynarz mnie pocieszył, że pies jest dobrze utrzymany, bardzo umieśniony i dojdzie szybko do siebie po operacji.
Zobacz załącznik 814908
Śliczna malutka[emoji9]Była raz pod narkozą, 5 lat temu jak była sterylizowana.
Dziękuję dziewczyny za pozytywną energię i tyle miłych słów. My już dzisiaj po pobraniu krwi, za kilka godzin wyniki badań. A poniżej zdjęcie dzielnego pacjenta po pobieraniu krwi
Pan weterynarz mnie pocieszył, że pies jest dobrze utrzymany, bardzo umieśniony i dojdzie szybko do siebie po operacji.
Zobacz załącznik 814908
Łapcie słońce!!!Ostatnie chwile nad morzem. Pozdrawiamy [emoji7]![]()
![]()