gie_er
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży miałam w factorze to mi powiedziała, że mam sobie iść i wrócić na następne pobranieJa się pytałam i nie wolno chodzić po wypiciu tego
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W pierwszej ciąży miałam w factorze to mi powiedziała, że mam sobie iść i wrócić na następne pobranieJa się pytałam i nie wolno chodzić po wypiciu tego
he ja dzwoniłam właśnie do factora i tam zawsze robie badania i powiedziała,że po wypiciu tej glukozy trzeba siedzieć więc nie wiem :/W pierwszej ciąży miałam w factorze to mi powiedziała, że mam sobie iść i wrócić na następne pobranie
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
cudne zdjęcia <3 !!Hej dziewczyny. Nie wiem jak to się stało ale źle się w kalendarz wpisałam bo to połówkowe miałam dzisiaj. Z dzieciakami wszystko ok :-) Rosną jak na drożdżach juz mają po 413 i 427g...
Super Kochana [emoji4]Hej dziewczyny. Nie wiem jak to się stało ale źle się w kalendarz wpisałam bo to połówkowe miałam dzisiaj. Z dzieciakami wszystko ok :-) Rosną jak na drożdżach juz mają po 413 i 427g...
GratulujęHej dziewczyny. Nie wiem jak to się stało ale źle się w kalendarz wpisałam bo to połówkowe miałam dzisiaj. Z dzieciakami wszystko ok :-) Rosną jak na drożdżach juz mają po 413 i 427g...
Super wiesci slodkie dzieciaczkiHej dziewczyny. Nie wiem jak to się stało ale źle się w kalendarz wpisałam bo to połówkowe miałam dzisiaj. Z dzieciakami wszystko ok :-) Rosną jak na drożdżach juz mają po 413 i 427g...