reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Marti92 nieźle mój by za żadne skarby światow nie poszedł do lumpka i to tym bardziej SAM!! Ja za to byłam i kupiłam woj ciuchów dla małego i znalazłam dla siebie super spodnie ciążowe z H&M!!

@tusiaczzek1988 o jejku jakie cudnosci <3 gratulacje wizyty!!

@reniuszek patrzylam na ten śpiworek! Cudny jest, w ogóle La Millou ma cudne rzeczy. ale o rabacie nie wiedziałam jaki to rabat i na jakiej stronie?

......:::::::::21t. i 6d::::::::.........
Kupowałam w sklepie la Millou. Przy zakupach wyskakuje komunikat czy chcesz skorzystać z rabatu 10% na najpierwsze zakupy :-)

Mikado93 kochana uważaj na siebie!! Dobrze ze nic poważnego się nie stało i nie byłaś sama. Ściskam :*

reklama
Ja jestem w ciąży, a mój mąż dzisiaj taka oto paczkę otrzymał
No i kto się będzie musiał obejść smakiem?
IMG_20170807_160546.jpg
IMG_20170807_160936.jpg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170807_160546.jpg
    IMG_20170807_160546.jpg
    92,6 KB · Wyświetleń: 546
  • IMG_20170807_160936.jpg
    IMG_20170807_160936.jpg
    70,9 KB · Wyświetleń: 530
Piona!!! Przezyjemy :D a Ty nie siedź w kolejce bo pacjenci z krzwej i ciężarne mają pierwszeństwo

Powiem Ci że nie jest źle..za 4min idę na drugie pobranie więc minęła godzina. Glukoza sama w sobie jest średnia ale bez problemu da się wypić. Wcinelam sobie pół cytryny i poszło. Teraz zamiast cukrem odbija mi się cytryną ;)
Super, dzięki za relacje :) czyli można cytrynę hmmm różnie słyszałam.

Jestem po pierwszym wkluciu. Wypilam to swinstwo. Chce mi sie rzygac :D wyszlam na dwór bo tam duszno i bym rzygala a jak to sie stanie to koniec badania. A chce miec dzisiaj to za sobą juz. 11:05 mam ostatnie wkłucie ale wodę mogę pić w między czasie :)

p19uflw1nv024jhl.png
Achhh no tak, nie powinno się wymiotować tej tylko, bo to nie będzie miało sensu.

reklama
Do góry