@M@gda dużo zdrowia dla Taty. Nie dziwię się, że poświęcasz teraz cały swój czas na jeżdżenie do hospicjum. Trzymaj się mocno [emoji8].
@Mikado93 dobrze, że nie upadłaś brzuchem na ziemię. Mam nadzieję, że kolano szybko się zagoi [emoji6].
@eklerkaa @gie_er @Zinc udanego mierzenia dzieciaczków [emoji16].
@Izabela90 @maja1987 miłego podglądania maleństw ma usg [emoji6].
@Eraja to mi od ponad dwóch tygodni ocieplają kamienicę koło mojego biura.. Najpierw montaż rusztowań, potem skuwanie tynków, a teraz już sama nie wiem co robią, że mi tak dudnią nad głową.. Codziennie wychodząc cieszę się, że już będzie cicho [emoji6]. Choć przed domem mamy budowę i codziennie równiutko o 7 odpalają koparkę...
@zielona26 to teraz masz czas by się wyspać, nadrobić zaległości książkowe czy filmowe [emoji6]. Odpoczywaj ile wlezie [emoji16].
@Ankuś ja już bardzo bym chciała koniec listopada i tulić to moje maleństwo [emoji7].. Ale jestem jeszcze na to nie gotowa [emoji6]. Od września zrobię sobie dodatkowy dzień wolny to może uda mi się ze wszystkim uporać [emoji6].
Ja też miałam pomiar na czczo i dopiero po dwóch godzinach. Wyniki odbieram dziś przed wizytą.. Mam nadzieję, że wszystko będzie w normie bo nie wyobrażam sobie odstawienia owocków.
@gie_er ja korzystałam ze streetcom i byłam w pierwszej kampanii somersby [emoji6] oraz perluxa [emoji6]. Dawno nie wchodziłam na swoje konto, muszę tam zajrzeć [emoji6].
@Mikado93 współczuję siedzenia pod dziekanatem.. Ja czekam do września i chyba też muszę odwiedzić moją uczelnie.. Od 3 lat nie znalazłam chwili aby odebrać dyplom mgr [emoji23] przydałoby się w końcu to załatwić, o ile go już nie zarchiwizowali.
@iwilleatyou ja też w temacie wyprawki szpitalnej jestem zielona! Nadal też nie zapisałam nas do szkoły rodzenia i nie wiem czy w ogóle się do porodu wyrobimy z zajęciami [emoji23][emoji16].
@doublemummy nie boisz się tak kupować ich w ciemno? Bez sprawdzenia czy nie będą dziecka uczulać [emoji6]?
@Angella210 ja się musiałam zdrzemnąć po tej glukozie.. 15 minut i byłam jak nowo narodzona [emoji6].
Czy jak wezmę na usg na wizycie mamę to lekarz się na mnie dziwnie spojrzy [emoji6]? Wybieramy się potem razem na zakupy więc jedzie ze mną do przychodni [emoji6] i tak pomyślałam, że może jak już będzie to by weszła podejrzeć malutką razem ze mną [emoji6]. Zwłaszcza, że jest niesamowicie podekscytowana tym, że będzie babcią [emoji16].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom