Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nakarm uszatego i wracaj do łóżka świat wydarzenia się lepszy [emoji4] ja codziennie mam jakieś dziwne bóle i mimo, że mam już dziecko nie umiem określić ich charakteru ani zbytnio miejsca. Dziś od rana mam.np wrażenie że boli mnie tak pulsacyjnie prawa część wzgórka łonowego i jest to bardzo nieprzyjemne.Co za koszmarna noc. Najperw było mi gorąco, potem za zimno. Śniło mi sę chyba dosłownie wszystko. Całą noc ciągnął mnie brzuch, a teraz bolą mnie zatoki -.- Jak nie urok to... Idę zrobić królikowi śniadanie i wracam do łóżka. Nawet nie ma mowy żebym wystawiła łeb poza ^^ Marzę o dobrym samopoczuciu, serio. Ciągle coś jest nie tak :/
Ja tak miałam przez ostatnie 2 dni.Nakarm uszatego i wracaj do łóżka świat wydarzenia się lepszy [emoji4] ja codziennie mam jakieś dziwne bóle i mimo, że mam już dziecko nie umiem określić ich charakteru ani zbytnio miejsca. Dziś od rana mam.np wrażenie że boli mnie tak pulsacyjnie prawa część wzgórka łonowego i jest to bardzo nieprzyjemne.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to za 6 ? :-)Ja sobie dzisiaj uswiadomilam ze do następnej wizyty czas upłynie od tak sobie mega szybko i mogę usłyszeć na niej, ze za 6. tygodni wywolujemyzapomnialam, ze wczoraj wspominał, że jeśli duży chłopak będzie to wczesniej wywołanie lub cięcie
![]()
Kochana współczuję i zazdroszczę jednocześnie bo ja mam uczucie jakby mi się ciągle chciało, idę do łazienki i nic z tego [emoji20] młoda może jakoś dupiato naciska [emoji20]Bry. Mnie od wczoraj od obiadu meczy biegunka... meczace to eh. Dziewczyny piekne dzieciaczki i gratuluje cudownych wiesci. A ty reniuszku kochanie odpoczywaj i wszystko bedzie dobrze :***** leje dzisiaj i zimno a ja pierwszy raz pozyczylam bluze od meza. Powiem wam wygodna i nie oddam juz do porodu [emoji14]![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom