gie_er
Fanka BB :)
@DigitalGirl @Mikado93 @padiq @pieszczoszka1988 powodzenia na wizytach. Pieszczoszka o której masz?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc Dziewczny! Trzymam kciku za dzisiejsze wizyty. Ja na staszica miala rodzic Corke ale w ostatniej chwili wyszlo inaczej. Kazdy szpital ma swoich zwolenikow i przeciwnikow. Jesli chodzi o Staszica to na oewno personel jest teraz zgrany i dba o rodzaca. Oddzial jest maly i bywa tloczno. Podobno na oddziale neonatologocznym nie mozna byc z Dziecmi ile sie chce tylko w okreslonych godzinach( a przeciez to wazne by moc byc jak najwiecej). Generalnie szpital ma dobre opinie. Kochana wez pod uwage jeszcze ten na Jaczewskiego.Mamuśki kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4]
Ja dziś spać nie mogłam. Jakoś męczy mnie ta różnica w wadze moich Smerfów. Do tego dieta i anemia. Same czarne myśli. Mój doktor na urlop rusza i na jego polecenie za 2 tyg mam usg kontrolne u innego. Chyba by mi tego nie nakazał gdyby coś go nie zmartwiło... Chyba kupię torby i na wszelki wypadek będę kompletowac to co niezbędne jest w szpitalu.
Dziewczyny z Lubelskiego mam pytanie. Doktor przewiduje u mnie wcześniaki i raczej kieruje do szpitala na Staszica w Lublinie, bo mają tam oddział dla wcześniaków. Nic nie wiem o tym miejscu. Wiecie coś może??
A jeszcze padło pytanie o męża, kiedy wraca, bo przydałby się już. No ale co ja mogę zrobić? Jeszcze z miesiąc nie wroci[emoji24][emoji24][emoji22]