Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak zrobimy. Dziękuję dziewczyny.Ankuś eklerka dobrze radzi!Na fejsa tez dajcie informacje
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie być takim optymistąAnkus współczuję. Dzialajcie szybko, bo później może okazać sie za późno. Powodzenia !
Co do przykrych doświadczeń nie ma sensu ich generować, bo problem rośnie. Lepiej skupić się N rozwiązaniach. Ja rozumiem, ze to rower....Ale to tylko rower.
Pamiętam jakmmojemu szwagrowi ukradli w Kolonii kolarzowke warta 20tys zł. On sie śmiał śmiał tego i wrócił do pracy, powiedział, ze zarobi na nową jak bredzi miał ochotę, bo przedmiot zycia nie czynitakie jego buddystyczne filozofie, uwielbiam jego i jego kulture za to właśnie
![]()
No mnie też materializm dzisiejszego świata przerażaFajnie być takim optymistąu mnie ostatnio za dużo się nałożyło złych zdarzeń i już ten rower mnie dobił. Ja wiem, że to tylko rzecz, ale dla mojego męża bardzo ważna, sentymentalna. Miał fajne 30 urodziny, do tego cała rodzina składała się na ten rower. Szkoda poprostu. I ja jestem zła, bo nie rozumiem jak można być taką podłą kanalią. Dla ludzi pieniądz e dzisiejszych czasach jest jedynym celem. Działają i dążą do zysku bez skrupułów i żadnych innych wartości. Takiemu to bym w zęby strzeliła.