Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam nic na prv żadnej wiadomościEklerka odpisz na privka[emoji846]
Natka odezwij się, trzymamy kciuki [emoji106]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jakie zrobiłaś, właśnie też mam na coś ochotę.Wiecie jak na ip jest... EchBidna ta nasza Nati. Musimy cierpliwie czekać.
Jak ja się czuję beznadziejna. Żeby kuchnię 3 godziny sprzątaćMasakra... Ale za to wszystkie fronty wyszorowane
Mimo to mój Ł zdarzył za ten czas ogarnąć resztę mieszkania. Co mnie jeszcze bardziej dobiło [emoji14] Jestem tak zmęczona że aż kufelek stłukłam. Za to ciasto pyyyyszne mi wyszło. Nie będę zdjęcia wrzucać, żeby naszych biduś na diecie nie dręczyć :* Zjem dziś conajmniej 1/3 blachy ^^
Najprostsze na świecie. Spód biszkoptowy, a góra z ubitej 30-stki i mascarpone. To wymieszane z borówką amerykańską a na górze działkowe, późne malinkiJakie zrobiłaś, właśnie też mam na coś ochotę.
O matkoooooo!!! Masz zdjęcie???Najprostsze na świecie. Spód biszkoptowy, a góra z ubitej 30-stki i mascarpone. To wymieszane z borówką amerykańską a na górze działkowe, późne malinki![]()
No pisałam że spejalnie wrzucać nie będę, a Ty mi tu o zdjęcia prosisz ^^ Zjem obiad, odkroję kawałek to privem Ci puszczę, hihihiO matkoooooo!!! Masz zdjęcie???