Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko się tam nie zdenerwuj za bardzo!!! Skurcze i nerwy to nie jest dobra kombinacja.Hej dziewczyny\
Ja dziś fatalnie się czuje od rana mnie łapią delikatne skurcze a jeszcze dziś mnie czeka wywiadówka u młodszego![]()
Denerwować się nie będę bo jestem sama w domu z młodszym synem bo starszy poszedł do babci ale brzuch dalej boli a ja jeszcze obiadu nie zjadłam ale już się gotuje bo trochę siły nabrałamTylko się tam nie zdenerwuj za bardzo!!! Skurcze i nerwy to nie jest dobra kombinacja.
Ja nie mam wannyco do bólu kręgosłupa polecam dłuższą wizytę w wannie w ciepłej wodzie albo ciepłe okłady z masy, pasty borowinowej . Ja mam duże problemy z kręgosłupem lędźwiowym i szyjnym( z szyjnym do takiego stopnia że jeszcze parę miesięcy temu nie mogłam ruszać rękoma z bólu - ale tu akurat pomogła mi poradnia bólu ) na chwilę obecna jest dobrze z obydwoma odcinkami ale zaczynam powoli czuć ból w rękach ;(