reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Jaka ja dzis niedodudana po tej glukozie jestem mdli mnie senna jestem jakos za pierwszym razem jakos tak mi latwiej poszlo wypicie tego swinstwa i wogole lepiej sie czulam.
Oby tylko wyniki były ok :)
No ja też taka byłam... dziwna i muliło mnie strasznie.. bleee. Az mi się ostrego hindusa zachciało, a ja przecież nie lubię na ostro!!!

Wyglądają pysznie. Poproszę przepis.
Dziękuję za słowa uznania [emoji5] mój facet powiedział że jest taki przesądy że chleb najlepiej pieką kobiety w ciąży i dziewice hihihihi
@padiq przepis jest z tej książki, spróbuję zrobić zdjęcie przepisu i Ci wysłać [emoji6]
1506002166-aaaaaa.jpeg

Nowe Mamusie witajcie [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję za słowa uznania [emoji5] mój facet powiedział że jest taki przesądy że chleb najlepiej pieką kobiety w ciąży i dziewice hihihihi
@padiq przepis jest z tej książki, spróbuję zrobić zdjęcie przepisu i Ci wysłać [emoji6]
1506002166-aaaaaa.jpeg

Nowe Mamusie witajcie [emoji4]

Może coś w tym być :) odkąd jestem w ciąży zaczęły mi wychodzić pieczone ciasta. Co prawda teraz ich nie mogę jeść ale innym smakują :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też witam nowe koleżanki. Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że te warsztaty "mamo to ja" Link do: Bezpłatne Warsztaty Mamo to Ja - Babyonline.pl
to kompletnie strata czasu, za to te "bezpieczny maluch" Link do: Bezpieczny Maluch
były bardzo fajne i te polecam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzięki za opinie, a co jest na tych warsztatach, jak to wygląda i ile trwa? Proszę napisz tak ogólnie [emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry