• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Jaka ja dzis niedodudana po tej glukozie jestem mdli mnie senna jestem jakos za pierwszym razem jakos tak mi latwiej poszlo wypicie tego swinstwa i wogole lepiej sie czulam.
Oby tylko wyniki były ok :)
No ja też taka byłam... dziwna i muliło mnie strasznie.. bleee. Az mi się ostrego hindusa zachciało, a ja przecież nie lubię na ostro!!!

Wyglądają pysznie. Poproszę przepis.
Dziękuję za słowa uznania [emoji5] mój facet powiedział że jest taki przesądy że chleb najlepiej pieką kobiety w ciąży i dziewice hihihihi
@padiq przepis jest z tej książki, spróbuję zrobić zdjęcie przepisu i Ci wysłać [emoji6]
1506002166-aaaaaa.jpeg

Nowe Mamusie witajcie [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję za słowa uznania [emoji5] mój facet powiedział że jest taki przesądy że chleb najlepiej pieką kobiety w ciąży i dziewice hihihihi
@padiq przepis jest z tej książki, spróbuję zrobić zdjęcie przepisu i Ci wysłać [emoji6]
1506002166-aaaaaa.jpeg

Nowe Mamusie witajcie [emoji4]

Może coś w tym być :) odkąd jestem w ciąży zaczęły mi wychodzić pieczone ciasta. Co prawda teraz ich nie mogę jeść ale innym smakują :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też witam nowe koleżanki. Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że te warsztaty "mamo to ja" Link do: Bezpłatne Warsztaty Mamo to Ja - Babyonline.pl
to kompletnie strata czasu, za to te "bezpieczny maluch" Link do: Bezpieczny Maluch
były bardzo fajne i te polecam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzięki za opinie, a co jest na tych warsztatach, jak to wygląda i ile trwa? Proszę napisz tak ogólnie [emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry