M@gda
Moderatorka
Hahaha. Wiesz... bo ten tego, no!Hindus na ostro [emoji5] nieźle to brzmi zwłaszcza u ciężarnej hahaha
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha. Wiesz... bo ten tego, no!Hindus na ostro [emoji5] nieźle to brzmi zwłaszcza u ciężarnej hahaha
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Pieczecie i pieczecie i teraz mi glupio, ze ja sie nie zabralam za nic [emoji14]A ja w końcu piekę
Zobacz załącznik 823251
Podzielę się wrażeniami. Użyłam mąki orkiszowej i ksylitolu.

ja mam termin na 12.12, mój w poniedziałek ważył około 1220g.Widzę że nie jedyna mam termin na 13 grudnia :-) mój dzidziuś tydzień temu na wizycie miał już 1300g, wiec wydaje mi sie duży
To moja pierwsza ciąża, mimo cukrzycy i anemii znoszę ja naprawdę bardzo dobrze, nawet brzucha specjalnie dużego nie mam
Czy możecie mi coś powiedzieć na temat szkół rodzenia? Dokładniej, czy warto?
Ja nas wstępnie zapisałam, bo wydaje mi sie ze czegoś się dowiemy, a na pewno nam to nie zaszkodzi. Jednak wiem, że zdania na ten temat sa podzielone...ja mam termin na 12.12, mój w poniedziałek ważył około 1220g.
Do szkoły rodzenia chodzimy z mężem, uważam że warto, bo pozwala oswoić się z niewiedzą
Ja chodzę do szkoły rodzenia. To chyba zależy czego chcesz się tam dowiedzieć i nauczyć. U mnie w rodzinie na dobrą sprawę 20 lat nie było małego dziecka (nie liczę mojej chrześnicy, z którą rzadko się widuję) i w sumie nie wiem nic o ciąży, o karmieniu, o pielęgnacji dziecka...Widzę że nie jedyna mam termin na 13 grudnia :-) mój dzidziuś tydzień temu na wizycie miał już 1300g, wiec wydaje mi sie duży
To moja pierwsza ciąża, mimo cukrzycy i anemii znoszę ja naprawdę bardzo dobrze, nawet brzucha specjalnie dużego nie mam
Czy możecie mi coś powiedzieć na temat szkół rodzenia? Dokładniej, czy warto?
Misianka, ale ty masz przejścia... jak nie urok to .... jak nie choroba to ból zęba - współczuję.Hej dziewczyny
Ja dziś ledwo żyję cała noc nie spałam bo mnie ból zęba dopadł a najgorsze było to że nie miałam nic przeciw bólowego w domu co mi wolno i z tego ból wzięłam METAFEN niby na paracetamolu jest a i tak nic to nie dało i rano szukałam dentysty który mnie przyjmie. A jak wróciłam do domu do pół dnia przespałam dobrze że obiad wczorajszy miałam bo by dzieci głodne były.
A najlepsze jest to że mój mąż jutro nie zjedzie i w sobotę jadę sama na badania super po prostu![]()
Uciekam położyć się bo ledwo żyję dziś
Współczuję tych przebojów z zębem. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.Hej dziewczyny
Ja dziś ledwo żyję cała noc nie spałam bo mnie ból zęba dopadł a najgorsze było to że nie miałam nic przeciw bólowego w domu co mi wolno i z tego ból wzięłam METAFEN niby na paracetamolu jest a i tak nic to nie dało i rano szukałam dentysty który mnie przyjmie. A jak wróciłam do domu do pół dnia przespałam dobrze że obiad wczorajszy miałam bo by dzieci głodne były.
A najlepsze jest to że mój mąż jutro nie zjedzie i w sobotę jadę sama na badania super po prostu![]()
Uciekam położyć się bo ledwo żyję dziś