reklama

Grudniowe mamy 2017

A ja w końcu piekę
IMG_20170921_173616.jpg

Podzielę się wrażeniami. Użyłam mąki orkiszowej i ksylitolu.

Załączniki

• IMG_20170921_173616.jpg
    IMG_20170921_173616.jpg
    255,7 KB · Wyświetleń: 460
reklama
Zinc w moim poście masz linki i tam są programy warsztatów. Trwają ok 3 h, ale uważam że te bezpieczny maluch są ciekawsze, bo każdy ma fantom malucha i może poćwiczyć pierwsza pomoc przy np.przy zakrzsztuszeniu, czy bezdechu. Dodatkowo jest kilka stoisk firm gdzie można popytać o różne zagadnienia czy produkty.

Padiq wygląda apetycznie [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziękuję za słowa uznania [emoji5] mój facet powiedział że jest taki przesądy że chleb najlepiej pieką kobiety w ciąży i dziewice hihihihi
@padiq przepis jest z tej książki, spróbuję zrobić zdjęcie przepisu i Ci wysłać [emoji6]
1506002166-aaaaaa.jpeg

Nowe Mamusie witajcie [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Książkę o chlebie masz... Moj maz szukal kiedys fajnej bo on piekl kiedys chleb. Jak sie przeprowadzilismy to piekarnik byl slaby, a czekalismy na remont zeby wymienic wszystko.No wiec remont jest i piekarnik bedzie nowy wiec moze ksiazke bym mu kupila... pokecasz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :-) niby 13 grudnia, ale lekarka mówi, że może urodzić się w pierwszych dniach miesiąca, bo wychodzi zawsze większy jak na swój wiek, a poza tym często dzieci cukrzycowych mam lubią się rodzic wcześniej :-)
I ja 13 grudnia :) zobaczymy kiedy ostatecznie nam sie uda urodzic :)

Dzieci do nas przyjda jak beda gotowe :)

M@rcysia, Marlena, Gagatka jak przygotowania do przyjscia maluchow?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki:) ja po wizycie,wszystko jest w porządku dziewczyny maja 1095 i 1097 gram,choć jedna się zasłoniła i nie było widać,mam nadzieje,ze dalej jest dziewczynka Haha :D a zdj nie mam,bo dziś nie pokazały się ładnie wiec nie było co brać. Teraz idziemy na pizzę a potem Ikea :) miłego popołudnia!
Super, ze.u coreczek wszystko ok :) jak na dwojeczke to duze panny! Juz wszystkie dzieciaki ponad kilogram maja :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry