Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaka śliczna☺Ja mam dzisiaj ochotę na rosół więc też muszę się ruszyć do sklepu a pada deszcz. [emoji21] na szczęście pokój córki już posprzątany. Wreszcie znalazłam tapetę na jedną ze ścian. Muszę tylko jeszcze dzisiaj ją zamówić![]()
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja wczoraj zaczęłam 34tydzień :O torba już prawie spakowana. Mąż śmieje się, że jest już w niej nawet woda i biszkoptyjeszcze muszę zapakować ubrania dla Malej, kocyk i rożek. Ale to myślę, że może w oddzielnej torbie.

Witajcie MamuskiA więc relacja z wizyty
Mały ma już 2150 g iii .... znów się przekoziolkowal tzn znów siedzi na dupce , lekarz daje nam czas do 6.11 jeżeli się nie obroci to będziemy planować cc, zmartwilo mnie to ale co ma być to będzie
A musi być dobrze
![]()
Dzisiaj kolejny dzień ogarniania domu. Tym razem pokój córki. Muszę posegregować zabawki i zrobić małe przemeblowanie. Córka chce abyśmy do jej pokoju wstawili łóżeczko baby i chyba tak od razu zrobię. Niech ma pokoik z siostrą [emoji3]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj zjadlam koreczki sledziowe i chlebek na sniadanie, tylko troche pozno, bo wczesniej caly czas cos.
Nie mam pomyslu na obiadek, a wy co dobrego dzisiaj pichcicie?
Pogoda nawet ladna wiec dzisiaj spacerek chyba bedzie. Przy okazji kapcie w pepco kupie do szpitala.
Dokładnie, trochę tak zaczynam się czućNormalnie już w blokach startowych.![]()
Ja narazie nie kupuje moze cos dostaniemy a jak nie to bedzie czas kupic jak maluszek bedzie juz na swiecie.A jeszcze mam pytanie odnośnie mat edukacyjnych i karuzeli na łóżeczko. Kupujecie na początek? :-)