Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój lekarz co wizytę mnie bada ginekologicznie i słucha serduszka
Zatrudnij męża do dowożenia codziennie jedzonka i będzie super[emoji3]Hej, trzymajcie mocno kciuki za moją krewkę... tak... trafiłam do szpitala po całonocnych skurczach i z dalszymi skurczami już rzadszymi ale jednak... Na obchodzie okazało się że problem leży w lecących na łeb na szyję wynikach krwi. Teraz na tym genialnym szpitalnym jedzeniu mam do soboty ruszyć wyniki w tą lepszą stronę bo inaczej czeka mnie transfuzja krwi. :-/
Na szczęście mąż mi przywiózł po pracy normalne jedzenie, to w końcu cukier mi skoczył do 116 po kolacjia odkąd tu jestem, to cały czas duuużo poniżej 100, gdzie ostatnio u diabetologa dostałam nakaz podniesienia go sobie do 120-130 przy mojej względnej normie właśnie 100-kilkanaście.
Bardzo ostra anemia, morfologia dosłownie z dnia na dzień spada, a i tak hemoglobina była 9.9 ostatnio i w ciągu tygodnia spadła do 8.7, a jak powtórzyli wyniki na następny dzień, to 8.4 już, reszta morfologii też albo wyskakuje z normy albo jest na granicy. A niby jadłam ostatnio nawet zdrowiej niż zwykle przez tą cukrzycę, witamin też nie zapominałam, kompletnie nie wiadomo czemu mi to tak spada... A niestety ostra anemia na naszym etapie w skrajnych przypadkach może wywołać poród przedwczesny i wg ordynatora to główny powód tak mocnych skurczów.Mikado o kurde!!a co tam masz nie tak w tych wynikach?