Ja ważę niecałe 50 kg przy 163 cm, więc każdy dodatkowy kg będzie widoczny[emoji4]Eeeeej kochana, już coś tam się rysuje<3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ważę niecałe 50 kg przy 163 cm, więc każdy dodatkowy kg będzie widoczny[emoji4]Eeeeej kochana, już coś tam się rysuje<3
Sliczny brzucho, całe mnostwo dobra tam jest.
Przełamałam wstydziocha jak Asia wstawiła bo obawiałam się że ja jedyna mam taki dużyAle na serio chciałbym ukryć ciążę chociaż do 12 tyg, ale to będzie tuż koniec maja praktycznie, w życiu... przecież widać ją bardzo:/ trudno, będę mówiła że mnie wzdęło
![]()
To leżakuj i sie nie martw. Dzbanek herbaty, jakaś szama, dobra książka albo film, jesli lubisz to jakąś robótkę ręczną i odpoczywaj.
Mam tak samo, plamiłam, wczoraj poszłam do lekarza i też dostałam L4. Leków więcej nie kazał, bo ja już dupka biorę plus luteinę dopochwową.
Następną wizytę mam w środę. A za chwilę i ja też pokaże mojego 3mm człowieczka.
Gie_er w tej kiecce to nic nie ukryjesz
Jeszcze nas przescigniesz z dwójką, spokojnieAle Wam fajnie. Ja też już bym chciała mieć brzuszek. Coś niby widać, ale to jeszcze nic w porównaniu z Wami[emoji7]
Cuuudooo... [emoji7] [emoji7] [emoji8]
jestem pewnaGie_er w tej kiecce to nic nie ukryjeszJesteś pewna że to drugi miesiąc, albo że tlkyo jedno?
Oska, ale szczupła jesteś!! To dwa dadzą ci popalićU mnie jeszcze malutki brzuch. Ale mam nadzieję, że niedługo moje Skarby zaczną bardziej się rozpychać[emoji7]![]()
Nom. Tam już pisałam, ze niecałe 50 kg żywej wagi[emoji2]Oska, ale szczupła jesteś!! To dwa dadzą ci popalić![]()