CarlaR
Fanka BB :)
hehe, tak jakoś wyszłoHaha szał! U mnie po prostu to wygląda jakbym przytyła trochę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe, tak jakoś wyszłoHaha szał! U mnie po prostu to wygląda jakbym przytyła trochę.
No to się chwal. Mnie zachęcałaś do wstawienia zdjęciaKto chodzi, ten chodzi ja się nie dopinama tak serio ja uwielbiam ciążowe brzuszki każde
i w końcu się Twojego doczekałam!
Nie martw się to moja druga ciąża a też brzucha nie widaćDziewczyny jak wy to robicie, ze macie już takie ładne i widoczne brzuszki?!
U mnie 8t5d i nic zero null...brzucha płaskiego nie mam bo nie jestem szczupła, ale nic a nic nie widać..nie zmienia się wcale ;(
Ale Wam fajnie. Ja też już bym chciała mieć brzuszek. Coś niby widać, ale to jeszcze nic w porównaniu z Wami[emoji7]I weź tu ukrywaj ciążę... dobrze, że jest chlodno chodzimy w kurtkach.![]()
O Boziuuuu jaki cudny
Pochwal sięAle Wam fajnie. Ja też już bym chciała mieć brzuszek. Coś niby widać, ale to jeszcze nic w porównaniu z Wami[emoji7]